Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 5 до 11 декември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 5 до 11 декември

Седмичен хороскоп от 5 до 11 декември - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата предразполага към нови начала, към осъществяване на отдавна планираното. Възможно е да получите делово или бизнес предложение. Идеята може да помогне за решаването на задаващите се финансови проблеми, но все още не е напълно узряла. Изпълнението му може да изисква твърде много жертви. Вашият начин да поставяте хората пред свършен факт им оставя малко място за инициатива. Научете се да цените времето си. Не висете в социалните мрежи, не забравяйте за живата комуникация с близки и приятели.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Телец – Тази седмица ще имате късмет в делата, в които трябва да проявите инициатива, настойчивост и решителност. Може да имате шанс да превърнете противниците си в съюзници и да се отличите във всичко, което трябва да направите. Просто не спорете с приятели и колеги. Опитайте се да не накърнявате техните интереси. Помислете, че може би сега е добър момент да повишите нивото на професионализма си. Трябва да сте внимателни, дори педантични, за да избегнете грешки.  

Благоприятни дни – 9, 10, 11

Бъдете внимателни – 5, 6

Близнаци – Тази седмица е добра не само да правите планове за бъдещето, но и лека-полека да започнете да ги осъществявате. Избягвайте всяко бързане и разсейване. Семейството и приятелите ще изискват допълнително внимание тази седмица, но не позволявайте на другите да управляват живота ви вместо вас. Не променяйте гледната си точка, само за да се харесате на някого, имате право да мислите различно от другите. Общувайте, обичайте, създавайте. Ще почувствате мир и хармония в душата си.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 7, 8

Рак – Трябва да обмислите и рационализирате методите на вашата работа, опитайте се да не губите излишна енергия в суетене и празна комуникация. И можете да постигнете много. Важно е само да не стигате до претоварвания. Ако ви помолят за помощ, не отказвайте, но не поемайте на плещите си тежестта на чуждите проблеми. Тази седмица провидението ще има склонност да чете мислите ви и на шега, ще започне да ги прилага в произволен ред. Възможни са промени, за които не сте подготвени психически.  

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 9, 10, 11 

Лъв – Началото на следващата седмица ще бъде енергично и активно, изпълнено с ентусиазъм и борбен дух. Ще поемете вятъра на промяната с радост, тъй като размереният живот очевидно е станал досаден. Слушайте мненията на другите, това ще ви позволи да направите ценни заключения, да получите добри съвети. Откажете се от консерватизма и се отървете от стереотипите. Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече, реализирайте плановете си. Посветете повече време на дома и близките си.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Дева – Може да останете неподготвени от неочаквани новини през седмицата. Всички и всичко ще ви дразни. Може да имате напрежение в службата - изглежда, че естеството на работата или управлението ще се промени. Някои връзки през тази седмица могат да обърнат събитията по такъв начин, че да станете изкупителна жертва. Вашите очаквания понякога са толкова високи, че просто не могат да бъдат изпълнени. Би било добре да внимавате в думите си и по-малко да критикувате другите.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10

Бъдете внимателни –7, 8

Везни – Тази седмица е благоприятна за генериране и превръщане на вашите желания или някои планове в реалност. Няма да толерирате никакви ограничения. Имате нужда от независимост във всичко: в мисли, в дела, в действия, и най-важното в решения. Но ако сте твърде безкомпромисни, тогава са вероятни конфликти. Бъдете тактични и дипломатични. По-добре е все още да не казвате на никого за новите си идеи, времето още не е дошло. Би било хубаво да не променяте нищо драстично и да не плувате срещу течението.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Скорпион – Трябва да насочите усилията си към постигане на целите си. Не се страхувайте от трудностите и препятствията, те само изглеждат глобални. Ще можете лесно да ги преодолеете и да получите това, което искате. Проявете мъдрост и сдържаност, а не прибързаност и раздразнителност. Опитайте се да избягвате големите дела, по-малките, но по-реални въпроси ще бъдат успешно разрешени. Не се поддавайте на емоциите, чувствата могат да ви накарат да поемете ненужни рискове.

Благоприятни дни – 9, 10, 11

Бъдете внимателни – 5, 6

Стрелец – В началото и края на седмицата може да възникнат напрегнати ситуации, така че проявявайте разумна предпазливост. Не давайте отговор веднага, отделете време за размисъл. Пазете идеите и плановете си в тайна, за да се сбъднат. Препоръчително е равномерно редуване на работа и почивка. Слушайте себе си, опитайте се да избягвате ситуации, които ви се струват съмнителни. В работата би било добре да проявите дипломатичност и емоционална уравновесеност.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 7, 8

Козирог – Малък компромис в първите дни на седмицата би улеснил много от нещата. Постоянните ви промени в настроението в средата на седмицата трудно ще се понасят от околните. През втората половина на периода не си позволявайте прекалено импулсивни реакции или постъпки, за които по-късно ще съжалявате. Бъдете по-толерантни и търпеливи, сдържайте бурните си емоции. Оптимистичното възприемане на живота ще улесни справянето с възникващите трудности.  

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 9, 10, 11

Водолей – Благоприятна седмица за успехи в професионалното поприще. Пригответе се да работите усилено, показвайки целия си опит, въображение, енергия и интуиция. До края на периода ще сте доста креативни и ще кипите от страхотни идеи. Може да се очаква да имате импулсивни, бурни емоционални изблици без видима причина. Прекъснете ненужните и натоварващи връзки, освободете се от илюзиите и заблудите. Ще трябва да се справите само с някои неприятности, които ще възникнат единствено поради вашето невнимание.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Риби – Седмицата е благоприятна да промените нещо. Дори и да не е любов, очакват ви вълнуващи дни. Не се оставяйте да бъдете очаровани от първото впечатление - всичко може да завърши с горчиво разочарование. Очевидно ще се опитат да ви манипулират и да ви натрапят несвършената работа. Бъдете внимателни и по-предпазливи – не се поддавайте на изкушенията и не правете абсолютно непланирани разходи. Планирайте делата си за бъдещето - вашите желания и стремежи са изпълними.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10

Бъдете внимателни –7, 8 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети