Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 5 до 11 юли

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 5 до 11 юли

Снимка:

Овен – Като цяло ви очаква доста приятна седмица, в която настроението ви най-накрая ще започне да се подобрява. Отново ще видите светлина в края на тунела, която ще освети бъдещето и надеждата и вярата ще се върнат при вас. Ако имате финансови проблеми, те също ще бъдат бавно разрешени, но в бъдеще ще трябва да внимавате, тъй като те могат да се повторят. С ентусиазъм ще съставяте нови планове. Също така ще прекарате известно време в мислене за финанси, тъй като някой ще ви предложи инвестиция. Приятна изненада очаква необвързаните.

Благоприятни дни – 6, 7, 11

Бъдете внимателни – 9, 10

Телец – Тази седмица ще бъдете в отлично настроение, но ще имате някои финансови проблеми. Някои дребни неща ще ви притесняват сериозно. През следващите дни бъдете възможно най-търпеливи, ако не искате да си докарате нови неприятности. Ще имате много работа на работното място, а освен това някой постоянно ще се намесва във вашите дела. Към края на седмицата нещата ще станат малко по-спокойни, така че ще можете да се посветите на семейството си. Любовта е по-близко, отколкото ви се струва, само че в момента не се проявява. Бъдете спокойни, търпеливи, упорити.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 11

Близнаци – През седмицата ще осъзнаете какво е наистина важно в живота. Ако сте добри към другите, те ще бъдат добри към вас, в противен случай ще се озовете в средата на конфликти и кавги отново. Ако през последната седмица сте се чувствали зле, сега бавно ще се върнете в релсите. Проблеми ще възникнат в емоционалната сфера на обвързаните. Няма да намерите решение сляпо. В крайна сметка ще бъдете много по-мъдри, ако не прибягвате до драстични мерки. 

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 6, 7

Рак – Няма да знаете точно какво искате тази седмица и това ще ви изнерви. Успокойте се и отделете малко повече време за медитация, за да намерите отговори на всичките си въпроси. Останете търпеливи и не позволявайте на никой да ви обърка. Идеално време да изкорените проблемите, които ви притесняват, и да ги разрешите веднъж завинаги. В емоционалната сфера ситуацията ще бъде малко по-спокойна. Вие и вашият партньор няма да имате проблеми с намирането на общ език. 

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – Особено през първата половина на седмицата ще бъдете много по-уверени, което ще ви помогне в много отношения. Освен това ще бъдете постоянно в центъра на събитията, което ще има допълнителен положителен ефект върху самочувствието ви. Докато сте на върха на силите си, опитайте се да поемете колкото се може повече ангажименти. В средата на седмицата ви очаква предизвикателство, което ще завършите успешно, стига да не бързате. Дори към края на периода ще имате много енергия, която чака да бъде използвана. 

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 5, 11

Дева – През седмицата можете да очаквате много интересни събития. Ще ви се отворят няколко различни опции и пътеки и ще имате възможност да избирате между тях. В любовен план няма да скучаете, тъй като няма да ви липсват ухажори. Най-накрая ще се появят възможности за по-качествен личен живот. Това вероятно ще бъде показано чрез покани за партита или социални събирания, които с удоволствие ще приемете. Следователно възможностите за нови запознанства ще последват.

Благоприятни дни – 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Везни – Все повече ще ви липсва жизнена енергия, което бавно се отразява в много области. Крайно време е да направите нещо, иначе здравето ви също ще започне да се влошава. Ако чувствате, че не можете да намерите спокойствие по никакъв начин, време е да започнете да мислите за алтернативни форми на релаксация, например запишете се за йога. За съжаление случващото се в личен план също ще ви отнеме допълнителна енергия. В сферата на работата обаче ще се появят много по-благоприятни възможности. 

Благоприятни дни – 6, 7, 11

Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – Пред вас е малка битка, в която трябва да бъдете боец. Приемете предизвикателствата и не насилвайте нещата на всяка цена. Бъдете разумни, търпеливи и вярвайте, че по-късно всичко ще си дойде на мястото. Независимо от дейностите, не забравяйте да си почивате достатъчно. Позитивното ви отношение ще ви донесе някои любовни точки. Ще бъдете приятно изненадани колко и как нови възможности за любов ви се отварят. Носите в себе си онази светлина, с която ще събудите мнозина около себе си.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 11

Стрелец – Ще затвърдите придобитите позиции и от време на време ще се държите като истински лидери. Ще разберете, че всичко, което сте правили в миналото, си е струвало усилието и сега можете спокойно да продължите напред. Малки разочарования могат да възникнат поради финансови затруднения, които са временни. Яжте по-малко, спортувайте повече. Нищо няма да ви попречи да изразявате емоциите си. Ще вложите завидната си енергия в укрепване на отношенията с човека, когото обичате.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – Започва времето, когато вашите знания ще бъдат все по-ценени. Бъдете наясно с вашия опит и свободно представяйте способностите си. Възможно е все повече хора да ви питат за съвет или да ви предложат тясно специализирана работа. Едва ли ще разхлабите спирачките. Релаксацията е нещо, което би било добре за вас в този момент, но вие винаги искате да постигате нещо на всяка цена. Няма да имате големи желания, а напротив, ще бъдете по-малко взискателни от обикновено. Давате максимума от себе си на любимите хора.

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей – През тази седмица ще трябва да реагирате за миг и да вземете правилните решения. По природа сте сръчни, така че и този път ще се справите добре. Някои теми от миналото ще се върнат на дневен ред или ще трябва да работите с хора, които не харесвате. Неяснотите в личния ви живот вероятно ще продължат. Въздържайте се от коментари и се съсредоточете върху това кое е добро и кое е важно. Това ще ви накара да се чувствате по-добре и по-спокойни. Тези, които нямат задължения към никого, всъщност ще се чувстват най-добре.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 5, 11

Риби – Тези дни ще бъдете като риба във вода. Поставяте нещата на мястото им и ще работите по-спокойно. Така ви устройва сега. Ще бъдете креативни. Страстите ви ще се увеличат и ще станете по-съблазнителни. В същото време нуждата от сигурност в любовта ще се засили. Можете да очаквате спокойни любовни дни. Ако преди е имало разногласия между вас и партньора ви, сега и двамата ще се отворите един към друг и ще започнете да се доверявате. Това ще укрепи връзката ви. Необвързаните ще се стремят към сигурност, така че ще търсят само сериозна връзка.

Благоприятни дни – 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още