Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 5 до 11 септември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 5 до 11 септември

Седмичен хороскоп от 5 до 11 септември - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Възможни са препятствия, особено в понеделник и вторник. Възможно е да се оформят спорове и конфликти на интереси, но в същото време, в крайна сметка ще успеете да постигнете мирно споразумение, представляващо интересите на двете страни. Вашите действия са положителни, ако имате проекти в ход или предстоящи, използвайте всички шансове на своя страна, така че плановете ви да успеят бързо. Вашата голяма сила е вашата енергия и вашата решителност. В ежедневието ви нахлува глътка свеж въздух, новите идеи никнат като гъби.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6, 11

Телец – Приемате много сериозно задачите си на работа, изглежда, че искате да се докажете пред някого или просто искате да си върнете самочувствието. Обърнете внимание в сряда и четвъртък, когато  Луната в неблагоприятна позиция  може да ви накара да почувствате малко допълнителен стрес. Звездите ще ви донесат като цяло енергизиращо настроение, което ще ви позволи да завършите определени нерешени задачи. Всичко ще върви напред много бързо. Възползвайте се от периода, за да се изпълните с любов и да излезете от леговището си. Навън можете да намерите своята сродна душа.  

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10

Бъдете внимателни –7, 8 

Близнаци – Тази седмица за съжаление планетата  Венера ще направи транзит неблагоприятен за вашия знак, което може да ви донесе сърдечни болки и разочарования през следващия период. Дните петък и събота, в които Луната ще бъде в квадратура, ще бъдат много нервни и лесно ще се карате или спорите с партньора си. Освен това Марс във вашия знак ви прави много борбени. Освободете напрежението чрез творчески занимания. Възможно е сега да започнете нова любов, ако сте готови за това.

Благоприятни дни – 7, 8, 11

Бъдете внимателни – 9, 10

Рак – Вашата седмица започва с  два напрегнати дни, тъй като Луната ще бъде в опозиция към вашия знак, дни, в които може да се почувствате в лошо настроение и да срещнете някои препятствия по пътя си. Преди всичко работната среда ще ви затрудни.  Има риск  да се забавят вашите проекти и да ви костват допълнителни усилия и стрес. После звездите ви зареждат с енергия и силно ви насърчават да реализирате многобройните си и разнообразни проекти. Трябва да се опитате да вървите възможно най-спокойно към целите си, без да изразходвате напразно резервите си.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни –5, 6

Лъв – Седмицата обещава да бъде интензивна, в професионален план преливате от амбиции, имате много проекти в процеса на работа, много идеи за реализиране, запишете всичко на хартия, за да не забравите нещо. Ще имате добра подемна вълна, яхнете я, за да действате. Възползвайте се от тези динамични влияния, за да живеете пълноценно и да се наслаждавате на настоящия момент с лекота и удоволствие. Обърнете внимание само в сряда и четвъртък, когато  опозиционната Луна  може да ви донесе още препятствия. Вашата интуиция няма да ви разочарова, тя ви води по правилния път.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни –7, 8

Дева – От понеделник планетата  Венера ще влезе във вашия знак, готова да ви подари месец, изпълнен с любов и страст! Освен това ще засили вашата привлекателност. Въпреки това, може да изпитате малко повече умора по отношение на работата:  Марс в неблагоприятна позиция към вас ви кара да се чувствате по-стресирани и напрегнати. Ще има някои възможни проблеми в петък и събота с Луната в опозиция. В момента може да изглежда трудно, но останете мотивирани и помислете за всичко, което можете да имате, включително да печелите повече!

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –9, 10

Везни – Дните, които следват, ще бъдат белязани от жизнерадост, оптимизъм, инициативен дух и приятелство. Излъчвате чувственост, желание и щедрост, печелите популярност. Правете си много почивки и не се колебайте да се разграничите от външния шум веднага щом почувствате, че емоциите ви тласкат отвъд разумните граници, за да можете да се справите и с предизвикателствата. Звездите ви подканят да се грижите добре за баланса си и да управлявате ресурсите си по най-добрия възможен начин.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6, 11

Скорпион – След понеделник любовта ще се завърне отново да ви се усмихне след доста трудния период. Двойките ще успеят да намерят баланс и стабилност. Обърнете внимание в сряда и четвъртък, когато Луната е в неблагоприятна позиция  и може да ви накара да се почувствате малко мрачни. Внимавайте, не бързайте, не бягайте на всички посоки, не разпилявайте енергията си. Не говорете под влиянието на импулсивността си. Нещата ще се изясняват и всичко ще става все по-добре и по-добре. Вашите терзания ще отшумят.

Благоприятни дни – 5, 6, 9, 10

Бъдете внимателни –7, 8

Стрелец – От понеделник Венера, планетата на любовта може да внесе повече напрежение в живота ви като двойка. Освен това опозицията на Марс може да ви накара да действате импулсивно. Вашата креативност е във възход и имате желание да я изразявате с максимална свобода. Вече не можете да понасяте затвора, ограниченията и ако обстоятелствата продължават да ограничават вашата професионална и лична вселена, имате много активи, които да дадат нова посока на вашето бъдеще, показвайки на всички, колко струвате.

 

Благоприятни дни – 7, 8, 11

Бъдете внимателни – 9, 10  

Козирог – Тази седмица шансовете се обръщат във ваша полза, така че ги грабнете! За да направите това, оставете настрана страховете си и се възползвайте от възможностите. Вашите батерии са напълно заредени и нищо не може да ви разклати. Вие блестите с хармонична енергия и тази жизненост насърчава общото ви развитие, вашите инициативи и проекти. Бихте могли да повдигнете планини тези дни. Вървете уверено напред по житейския си път, уравновесеният ви темперамент ви подтиква към утрешните успехи. Очаква ви благоприятен период по отношение на чувствата.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни –5, 6

Водолей – Най-накрая тази седмица – от понеделник планетата  Венера вече няма да бъде в опозиция  на вашия знак! Малко по малко сърдечните проблеми, които сте имали през последния период, ще намерят решение. Изведнъж всичко ви изглежда лесно и достъпно и вие сте доволни от този резултат. Не се опитвайте да сдържате емоциите си. Продължавайте да доминирате в ситуациите толкова лесно и играта ще бъде спечелена. Не приемайте коментарите на други хора като факти. Бъдете себе си и всичко ще бъде наред.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни –7, 8

Риби –Още в началото на периода Луната ще се погрижи да ви развесели, готова да ви подари два супер късметлийски дни понеделник и вторник. За съжаление тази седмица бележи навлизането на планетата  Венера в опозиция на вашия знак. През следващия период може да преживеете романтична криза, която може да ви накара да поставите под въпрос връзката си. Марс в неблагоприятна позиция  към вас ще подчертае умората и стреса. Пазете се от тези, които искат да си припишат заслугите за това, което сте направили вие.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –9, 10 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети