Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 6 до 12 март

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 6 до 12 март

Седмичен хороскоп от 6 до 12 март - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тази седмица може да потърсите малко тръпка. Ще сте склонни да поемате рискове, да действате на ръба и късметът може все пак да ви съпътства. Може да се наложи да демонстрирате знанията си и това ще повиши не само личното ви самочувствие, но и значението ви в очите на другите. Освен това много от вас ще почувстват повишено сексуално желание. Ако сте необвързани, то е напълно възможно да срещнете човек, с когото ще се установи романтична връзка. За целта излизайте по-често на обществени места.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

 

Телец – Това е страхотно време да напреднете в кариерата си и да се срещнете с влиятелни хора. Възможно е да сте по-близо до една от житейските си цели. Някой от вашите приятели може да ви донесе важна новина. Средата на седмицата е благоприятна за уреждане на всякакви тайни и чувствителни въпроси, за които не желаете да давате гласност. Това е времето за създаване на нови приятели и съмишленици. Искате да промените нещо в живота си, обновете го. Ще имате такава възможност.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Близнаци – Тази седмица може да донесе със себе си някои проблеми, които ще изникнат във връзката ви. Но с напредването на дните нещата стават все по-добри. Поради емоционални привързаности или емоционални проблеми умът ви ще бъде малко разстроен и това също може да направи здравето ви уязвимо през периода. Воденето на дисциплиниран начин на живот е задължително. Ще можете да приключите някои недовършени дела. Ще можете да се справите с някои предизвикателни обстоятелства с лекота.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Рак – Тази седмица приоритет ще са домът, семейството, традициите. Внесете някои подобрения на вашия дом, подобряване на психологическия климат в семейството. Това важи особено за тези, които преди това са имали проблеми в семейните отношения. Сега е времето за споразумение и помирение. Направете нещо полезно за дома и близките и това веднага ще ви помогне да хармонизирате условията си на живот. Добро време за решаване на всякакви семейни и жилищни въпроси.

Благоприятни дни – 6, 7, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

 

Лъв – Ще бъдете  доста креативни тази седмица. Много от вас ще искат да променят имиджа си. Трябва да се отбележи, че промените във външния вид ще бъдат успешни и ще изглеждате много по-привлекателни. Също през тези дни може да се очаква съживяване на любовните отношения. Ако имате любим човек, тогава чувствата ви към него ще се засилят. Необвързаните да се постараят да прекарват повече време във весели компании, обществени мероприятия и се наслаждавайте на живота.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Дева – Тази седмица може да ви се наложи да се ангажирате с много неща и грижи. Настоящият период е много добър за проява на делови качества и слагане на перфектен ред в пространството около вас.  Желанието ви да въведете перфектен ред в дома или на работното място ще се увеличи, тъй като ще почувствате мощен прилив на енергия и жизненост. Ще имате нужда от съветите на приятели и вие също ще бъдете необходими. Търсите комфорт и уют, където можете да се отпуснете и да релаксирате.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Везни – Тази седмица може да успеете да направите компромис и да намерите печеливши решения. Може да бъдете поканени в ролята на посредник и миротворец в спор между опоненти и напълно ще се справите с тази роля. Добър момент за възстановяване на отношенията с брачен или бизнес партньор. Ако преди сте имали остри разногласия, сега можете спокойно да седнете и да изслушате аргументите си един на друг. Ще се появят нови хора, които ще ви бъдат полезни. Може да се наложи да направите непланирано пътуване.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

 

Скорпион – По отношение на кариерата може да не успеете да бъдете много продуктивни в задачите си през тази седмица. През първата ѝ половина може да попаднете в ситуация, която донякъде ограничава свободата ви на действие. Използвайте това време за вътрешен фокус и размисъл. Добре е да използвате това време за духовни практики. Методичните усилия постепенно ще започнат да накланят везните във ваша полза. Поради небрежност е вероятно да имате някои финансови проблеми. В средата на седмицата нараства ролята и значението на приятелската ви среда.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Стрелец – Тази седмица ще имате достатъчно планетарна помощ, но все още може да сте заети с някои безсмислени или маловажни дейности, което прави невъзможно да се възползвате. Семейните двойки ще отделят повече време един на друг. Социалният ви живот ще бъде по-активен и забележим. Средата на тази седмица се очертава като изключително благоприятно време за необвързаните да започнат романтични любовни партньорства или да се отдадат на съществуващите.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Козирог – Звездите тази седмица ще благоприятстват финансовите ви шансове.  В резултат на увеличеното натоварване и трудни предизвикателства ще трябва да работите повече. До края на периода трябва да можете да завършите задачите си. Ако се занимавате с бизнес, това е добър момент да започнете нещо ново. Вашата интелигентност и големи усилия ще ви помогнат да се представите добре. Предполага се, че здравето ви вероятно ще бъде средно, с възможност за сезонни заболявания.

Благоприятни дни – 6, 7, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

 

Водолей – Хороскопът ви за тази седмица предлага да внимавате с парите си. В резултат на това е за предпочитане да избягвате да харчите пари за неща, от които не се нуждаете в момента. Има вероятност да сте по-заети от нормалното на работното място. Може да има някои трудни препятствия за преодоляване. Взаимодействието ви с хората около вас може да стане твърде предизвикателно. Ако се опитвате да убедите хората да виждат нещата по вашия начин, не забравяйте, че може да си привлечете повече проблеми.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Риби – Тази седмица се очаква благоприятно планетарно подреждане да подобри шансовете ви. Някои от старите ви инвестиции неочаквано може да донесат добри печалби. Най-общо казано, може да е чудесен период за разширяване на бизнеса. Препоръчително е да не давате гласност на всичките си планове пред всички, преди да получите положителни резултати. Някои здравословни проблеми ви притесняват. За необвързаните представители на знака има шансове за неочаквана любовна връзка.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 6, 7


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети