Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Снимка:

Овен – Тази седмица ще бъде много натоварена за вас. Опитайте се да съставите предварителен план за действие. Възможно е да преживеете инцидент поради вашето невнимание. Затова бъдете предпазливи, докато шофирате, работите или се отдавате на каквато и да е физическа активност. Пикантната храна няма да бъде полезна за вашето храносмилане. В следващите дни брачните ви взаимоотношения се нуждаят от повече внимание. Трябва да дадете пространство на любимия човек да се чувства свободно и комфортно.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7, 12

Телец – Седмицата ще е добра за тези, които работят усилено. Всички седмични цели могат да бъдат постигнати навреме. Планирането обаче е задължително. Планетарни влияния могат да ви направят енергични, като ви помагат да се представяте ефективно. Може би е подходящият момент да задействате (или формирате) нови стратегии за увеличаване на приходите си. Добре е да поддържате сърдечни отношения с колегите и бизнес партньорите си. Внезапна семейна отговорност може да стане повод за стрес.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Близнаци – Твърде многото бързане, вероятно ще доведе до възникване на някои проблеми, затова намалете малко ритъма. Трудностите обаче са лесно преодолими. Старайте се да не обръщате внимание на малките неприятности, съсредоточете се върху най-важното, не губете енергията си за дреболии и маловажни неща. Чувството за здравословен егоизъм, когато отдавате приоритет на личните си интереси, е това, върху което звездите ви съветват да се съсредоточите.

Благоприятни дни – 8, 9, 12

Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – Тази седмица може да бъде предизвикателна за мнозина. Не се чувствайте обезсърчени, тъй като животът може да ви подхвърли и няколко добри възможности. Около средата на периода може да се сблъскате с предизвикателства на работното място. Вашето търпение и способността ви да се контролирате ще бъдат подложени на тест. Бъдете дипломатични, не влизайте в спорове. Може да възникнат някои незначителни здравословни проблеми. Така че трябва да се погрижите добре за здравето си.

Благоприятни дни –10, 11

Бъдете внимателни –6, 7, 12

Лъв – Тази седмица може да се окаже малко предизвикателна за вас.  Вашите правомощия могат да бъдат разширени и ще трябва да поемете нови отговорности. Вашето самочувствие ще се  повиши и това ще стимулира успеха ви. Съществуват обаче шансове за его конфликти, но ако използвате малко тактичност и акъл, може да успеете да укрепите позицията си. През втората половина на седмицата инстинктивната нужда от тръпка и риск се увеличава.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 8, 9

Дева – Ентусиазмът, изобретателността и трудолюбието ще ви съпътстват през следващата седмица. Отговорностите ви ще се увеличат. Бъдете търпеливи, докато вземате някакво голямо решение, свързано с работата. Интуицията се засилва, което допринася за вземането на правилни решения.  Избягвайте да навлизате в спорове и клюки. Това може да ви натовари психически и също така да се отрази на здравословното състояние. Трябва да се внимава при шофиране и работа с остри предмети, оборудване.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 10, 11

Везни – Благоприятен период за въвеждане на различни иновации. Добър момент за реорганизация на работата, за извършване на промени в съвместни проекти, преразглеждане на насоките на живота. Минимум емоции, максимум логичен подход и стратегическо планиране ще ви помогнат да постигнете целите си или поне да се доближите до тях. Следвайте интуицията си. Колкото повече хора питате, толкова повече мнения ще получите, което ви затруднява още повече да вземете вашето решение.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7, 12

Скорпион – Доста конструктивен период ви очаква. Ще можете да преминете през пътя на промените и трансформациите, в резултат на което ще можете да се издигнете до качествено по-високо ниво. Ще се намирате на пика на своите възможности и работоспособност. Не позволявайте обаче на работата да попречи да се радвате на живота. Спокойствието е само относително. Не се опълчвайте на събитията, а ги оставете да следват естествения си ход на развитие. С времето всичко ще се намести.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Стрелец – Тази седмица е вашият шанс да наваксате пропуснатите възможности и да свършите бързо важна работа. Отхвърлянето на стереотипите, необходимостта да промените нещо в живота си, жаждата за свобода, всичко това отваря нови благоприятни перспективи. Опитайте се обаче да си поставите реалистични цели, за да избегнете илюзии и последващи разочарования от тях. Бъдете по-решителни, по-отговорни по отношение на работата и можете да направите приятно впечатление на шефовете си, да спечелите уважение и перспективи за кариерно израстване.

Благоприятни дни – 8, 9, 12

Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – Тази седмица може да се проявите като родени лидери. Ще излъчвате сила и величие. Тъй като сте позитивно настроени и нетърпеливи да влезете в действие, това страхотно качество на вашия характер може да ви помогне да се представите по-добре на професионалния фронт. И понеже сте силно амбициозни и винаги се стремите да стигнете до самия връх в избраната от вас област, така тази седмица може да получите възможност, където да докажете отново способностите си.

Благоприятни дни –10, 11

Бъдете внимателни –6, 7, 12

Водолей – Седмицата е динамична и изпълнена с различни събития. Възможна преоценка на целите, промяна в посоката на живота. Набор от различни събития може да служи като катализатор за сериозни промени в различни области. Периодът ще бъде много продуктивен за саморазвитие. Сега е моментът да се погрижите не само за другите хора, но и за себе си. Възможно е да има някои възходи и падения в любовните и брачните отношения. Може причината за проблемите да е заради его сблъсъци.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 8, 9

Риби – Много идеи и решения ще ви дойдат интуитивно и ще се окажат изненадващо правилни и проницателни. Колкото повече време прекарвате в уединение, толкова по-скоро ще имате проясняване на съзнанието и по-скоро ще намерите спокойствие. Уединението тази седмица ще действа като лечебна психотерапия за вас. Използвайте това време за изучаване на духовни практики като йога, чигонг, дао, пеене на мантри или молитва. Веднага щом постигнете това, външният свят ще стане много по-хармоничен около вас.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 10, 11  


Топ новини

виж още

Актуална тема