Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 6 до 12 февруари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 6 до 12 февруари

Седмичен хороскоп от 6 до 12 февруари - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата се очертава да бъде успешна за активните и целеустремени представители на знака, които не са свикнали да седят със скръстени ръце. Именно те ще могат да се справят с трудностите и да тръгнат по пътя на успеха, ако покажат повече инициативност и постоянство. Вярно е, че в началото на периода са вероятни изненади и някои препятствия, но вие се опитайте да се справите с тях възможно най-скоро. Погрижете се за себе си и се старайте да изглеждате по-ярки и ефектни - вниманието, което проявите към себе си, няма да остане незабелязано.

 

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 10, 11

 

 

Телец – Звездите съветват да не се захващате с твърде много работа, която изисква бърза реакция или специално внимание – има риск от грешки. Подкрепете колеги в трудни моменти и те ще ви бъдат благодарни и ще ги имате на своя страна. Прекрасна седмица за помирение с близките – този път ще бъдете достатъчно убедителни и красноречиви, за да разрешите много проблеми и неприятности, които преди са ви преследвали. Добре е да се фокусирате върху романтичната страна на живота си и да се опитате да се насладите на любов, приятелство или просто да отворите сърцата си за романтиката.

 

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни –6, 12

 

 

Близнаци – Бъдете търпеливи - не всичко ще се нареди веднага, особено през първата половина на седмицата. Тези дни са вероятни технически повреди или затруднения с книжа и документи. Пазете се от скандали – има вероятност някои хора или проблеми да ви извадят от равновесие и да доведат до нервни кризи. Не давайте воля на негативните емоции и стойте далеч от тези, които ви дразнят. Избягвайте напрежението и не бързайте - всеки повишен стрес през тази седмица ще се отрази негативно на функционирането на тялото ви.

 

Благоприятни дни –6, 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

 

 

Рак – През седмицата са вероятни събития, които ще ви направят по-активни и упорити от обикновено. Опитайте се да завършите започнатото докрай и не планирайте нищо ново – през този период мнозина ще се сблъскат с трудности и спънки. Опитайте да погледнете по друг начин на това, което ви притеснява или плаши. Избягвайте стреса и преумората - вероятно това ще отслаби имунната ви система. Пазете се от настинки и внимавайте да не преохлаждате тялото - това може да провокира обостряне на хронични заболявания.

 

Благоприятни дни –7, 8

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Лъв – Звездите ви съветват през тази седмица да бъдете по-търпеливи и да се движите в избраната посока – това ще ви помогне да се доближите до успеха и постиженията. Въпреки активността и прилива на енергия, много Лъвове няма да могат да преодолеят мързела и нежеланието да правят нищо. Не отлагайте решението на важни въпроси. Колкото повече ги проточвате, толкова по-зле. В живота на необвързаните представители на знака може да се появи ново запознанство или неочакван обрат.

 

Благоприятни дни –9, 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 12

 

Дева – Настройте се към положителното – тогава много неща ще ви се отдават лесно, стига да не сте мързеливи или да разчитате само на другите. Бъдете активни и упорити, но не очаквайте бърз резултат – този път по пътя ви ще има повече препятствия и трудности от обикновено. Бъдете търпеливи или се опитайте да се разсеете - именно почивката и комуникацията с хора със сходни мисли ще ви помогнат да намерите изход от трудна ситуация. Не е желателно през тази седмица да започвате нови дела.

 

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 7, 8

 

 

Везни – За вас новата седмица може да е трудна и недостатъчно предвидима, особено ако не сте планирали нищо ново. Някои ще се сблъскат с неразбиране и липса на любов и внимание от страна на близките, но не бързайте с изводите – много проблеми ще бъдат напълно разрешими, ако имате търпение и се научите да чакате. Не очаквайте другите да ви помогнат. Опитайте се да се настроите положително, но не действайте бързо и импулсивно и тогава късметът може да ви се усмихне.

 

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 10, 11

 

 

Скорпион – Седмицата не е подходяща за решителни действия и промени, затова бъдете търпеливи и изчакайте. Не очаквайте бързо разрешаване на труден проблем. Не прибързвате със заключенията и не давайте „поводи“ на своята ревност с негативните си мисли – в края на седмицата всичко ще си дойде на мястото.  Всичко ще се окаже съвсем различно от това, което сте си мислили.  Вслушвайте се какво ви казва партньора ви – това ще разтопи ледовете помежду ви. 

 

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни –6, 12

 

 

Стрелец – Не очаквайте бързи успехи – тази седмица ще ви се наложи да преодолеете много трудности и пречки, особено в работата. Не се отклонявайте от планираната цел - всъщност всичко ще бъде постижимо, ако имате търпение и се научите да чакате резултата. Пазете се от повишени натоварвания през тази седмица - те могат да доведат до непредвидими последици. Основният ви враг през следващите дни може да бъде силната преумора, така че се опитайте да обърнете повече внимание на съня и почивката. Звездите съветват да се фокусирате върху себе си, а не да чакате внимание от противоположния пол.

 

Благоприятни дни –6, 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

 

 

Козирог – Седмицата ще изисква от вас целеустременост и способност за бързо вземане на решения, активност във всяка ситуация. Не се фокусирайте само върху себе си – някои неща ще изискват вашето пряко участие, повишена инициативност, смелост и решителност. Пазете се от мързела – той ще бъде основният ви враг. Обърнете повече внимание на онези проблеми, които преди не сте могли да разрешите бързо - ако се опитате, наистина ще постигнете много, така че не трябва да бъдете пасивни и мързеливи и да се отдалечите от работните проблеми и грижи.

 

Благоприятни дни –7, 8

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Водолей – Мнозина ги очакват интересни събития през следващия период. Не променяйте плановете си тази седмица и не се отказвайте от това, което наистина си заслужава вашето внимание и време. Не стойте настрана от събитията, в противен случай ще загубите много. Бъдете активни и се опитайте да изпълните всичко, което сте планирали - този път ще успеете да го изпълните по-бързо, отколкото предполагате. Ще имате време да направите всичко и да постигнете това, към което се стремите.

 

Благоприятни дни –9, 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 12

 

 

Риби – Събитията през новата седмица може да ви накарат да действате и да проявите повече решителност и активност от обикновено. Използвайте това време, за да разрешите проблемите, с които не сте имали време да се занимавате преди. Не разчитайте на чуждо участие и помощ - другите може да изтълкуват и разберат погрешно това, което им казвате. Въздържайте се от драстични решения - има вероятност те да се окажат погрешни и само да влошат всичко. Обърнете внимание на близките - те ще ви помогнат да преодолеете много трудности и неприятности.

 

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 7, 8

 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забраненоПоследвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети