Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 6 до 12 юни

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 6 до 12 юни

Седмичен хороскоп от 6 до 12 юни - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата е продуктивна, в някои отделни случаи и просперираща. Ще имате много по-голяма мотивация и вдъхновение от преди. Трябва да разрешите недовършените дела. Съсредоточете се върху малките неща, за да подобрите ефективността. Вие сте енергични и инициативни, обичате да завършвате задачите и да започвате нови, чувствате се живи, когато сте активни, когато започвате неща, когато поемате риск и когато откривате своята индивидуалност. Обичате да вървите напред и да изразявате себе си.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Телец – Седмицата ви дава чудесна възможност да се преустроите напълно, да изградите отново всички области от живота си, да преструктурирате и реорганизирате всичко, което трябва да бъде. От вас се иска да използвате мъдрост и стратегия, да се облегнете  на своя авторитет, на предишен опит и знания. Вие сте артистични и чувствени, трудолюбиви и земни, проявявате желанията си чрез упорит труд и постоянство. Вие сте майстори на здравия разум и когато нещата загрубяват, знаете как да запазите спокойствие и как да поддържате стабилност в разгара на хаоса.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци –  Тази седмица нещата най-накрая ще се задвижат напред и най-накрая можете да направите нещо, което сте искали. Вие преминавате през лична регенерация, работите върху емоционалната си устойчивост. Мислите ви са много бързи и остри, бързо се учите. Вие сте майстор на думите, майстор на езика, приятелски настроени и обичате да развеселявате хората, обичате да карате другите да се чувстват добре. Всички супер умения, които имате, могат да ви отведат далеч по положителен начин.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7, 8

Рак –Животът може да води до задънени улици от време на време, когато загубите ориентация и не разбирате къде да насочите следващата стъпка. Как да видите пътя, ако предстои непрекъсната мъгла и несигурност? До края на тази седмица обаче ще можете да видите светлината в края на тунела. Вие цените последователността и сигурността и имате капацитета да изградите страхотна вътрешна стабилност. Вие сте чувствителни, интуитивни, грижовни, с много въображение и креативни и сте много лоялни приятели, лоялни служители, партньори, лоялни във всичко.

Благоприятни дни – 6, 7, 8

Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – През тази седмица може да се почувствате като на приключение. Вие търсите повече смисъл, търсите нещо повече, нещо по-голямо, търсите истина, знание, мъдрост, търсите отговори. Оставяте се да бъдете водени към нова посока. Вие сте супер креативни, щедри и забавни. Нямате проблем да заемете централната сцена в живота и да поемате рискове. Влагате страст във всичко, което правите и сте кралят на джунглата. Очистете пространството в дома си, за да може да влезе късметът в живота ви.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Имате силно усещане за нещо важно, добро предчувствие за бъдещето си. Има неща, които виждате сега, които не сте били в състояние да видите преди, свързани с вашата личност, вашата идентичност и вашето място в света. Вие сте невероятно ярки и умни, ориентирани към детайлите, изключително практични и аналитични и имате силата да постигнете много неща, пред които другите се спират. Имате способността да практикувате едно нещо, докато стигнете до съвършенство.  

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни –6, 7, 8

Везни – Вие сте справедливи и балансирани. Имате способността да видите и двете страни на всяка история и да разберете двете страни, да намерите общ език с всички хора. Вие сте способни да се поставите на мястото на другите и това ви дава невероятни предимства в живота. Сега укрепвате основите си, разширявате своите възможности и капацитет, преминавате през промяна на гледната точка. Шансовете за непланирано пътуване са големи. Обърнете внимание на бездомните животни и Вселената ще ви благодари за тази помощ.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – Вие преживявате трансформациите с по-голяма лекота от другите, освобождавате и пускате неща, които са в застой, разбивате стагнациите. Премахвате неща, които не са полезни, които са остарели, които се разминават с целта ви в живота. Имате естествена сила за саморегенериране и самообновяване и можете да постигнете невероятни неща сега, ако знаете как да канализирате своите естествени способности и качества. От вас се иска да се обърнете навътре и да видите кои са нещата, които не искате и кои са нещата, които искате.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – През седмицата откривате и прилагате нови начини за реализация в живота си, намирате нови източници на радост, нови източници на забавление, нови източници на вълнение, нови източници на знание и нови източници на самочувствие. Вие сте по естествен начин оптимисти и весели, философски настроени, щедри, експанзивни и мили. Разширявате хоризонтите си благодарение на способността си да разбирате неща, които са отвъд повърхностното и тривиалното. Почитате мъдростта и истинското знание и търсите истината, търсите по-висш смисъл в нещата.  

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7, 8 

Козирог – Обичате предизвикателствата и през тази седмица ще имате много неща за доказване и подобряване, много неща за поправка, много неща за проявяване. Вие сте много решителни и носите неземна зрялост. Вижда се във вашето отношение, във вашия поглед, в лицето ви, в очите ви. Вие сте отдадени, лоялни, трудолюбиви, упорити, дисциплинирани и отговорни. Влагате огромни усилия в нещата и си проправяте път нагоре. Имате страхотна способност за самоконтрол и самодисциплина, ориентирани сте към целите и спазвате обещанията си.  

Благоприятни дни – 6, 7, 8

Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей – През седмицата се движите по практичен и обоснован начин. Логиката ще стане ваш основен съюзник във важните задачи. Вие сте оригинални и изобретателни, иновативни и авангардни, имате капацитета да развиете интелекта си до големи висоти. Ще се окажете в центъра на вниманието някъде, което ще ви бъде неприятно. Отговорът на важни за вас житейски въпроси можете да намерите чрез духовни практики. Непознати ще се опитат да ви измамят. Ще намерите вдъхновение за промени в интериора.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – Вие сте много инициативни тази седмица, предприемате действия. И колкото по-изразителни и ориентирани към действието сте, толкова по-голям късмет ще имате. Предстоящите седем дни са благоприятни за придобиване на нови знания и умения. Вие сте дълбоко интуитивни и с въображение, имате невероятна способност да усещате, виждате, чувате и преживявате фини неща, фини енергии. Вдъхвате любов и състрадание във всичко, което правите. Бъдете внимателни в преценките си, тъй като илюзиите могат да ви завладеят.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни –6, 7, 8 


Топ новини

виж още
Актуална тема