Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 6 до 13 юни

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 6 до 13 юни

Снимка:

Овен – Вие много добре знаете по кой път трябва да вървите, ако искате да постигнете успех. В същото време всичко, което започнете, сякаш нещо го блокира. Някои хора, на които имате доверие, не оправдават вашите очаквания. Приемете настоящите трудности като урок. Идеите, които следвате, не са лоши, ако ги реализирате в точното време. Следете редовно кръвното си налягане. Промените, които са пред вас са неприятни, но в дългосрочен план те могат да бъдат много печеливши.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12, 13

Телец – Заели сте позиция, от която не се отклонявате дори на милиметър. Виждате решение за всяка ситуация, защото всичко ви е ясно. Имате всички предпоставки да постигнете много. Въпреки ентусиазма си, бъдете готови за факта, че ще трябва да изчакате до истинската и пълна реализация. Пазете документите си. Идеалното време е да отделите няколко дни и да прекарате време с любим човек. Отваря се възможността за красиво пътуване, но щастието може да бъде развалено от присъствието на хора, които не харесвате.

Благоприятни дни – 11, 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Възможни са интересни бизнес (делови) оферти. Всичко звучи реалистично и изключително благоприятно, но крайният срок, в който трябва да вземете решение, е твърде кратък. Решението зависи от вас, но преди да го вземете, помислете за всеки риск, който носи. Случват ви се ситуации, през които изглежда вече сте преминали. Платоничната любов е максимумът на романтиката, който можете да постигнете тези дни. От друга страна, това не бива да ви обезсърчава, периодът е чудесен за общуване и хубаво прекарване на времето.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Рак – Вие сте несигурни, въпреки че сте направили всичко както трябва и няма за какво да се притеснявате. Очаквате твърде много от себе си. Не всичко зависи от вас, някои проблеми ще бъдат решени с действия на други хора и всичко ще се случи, когато най-малко очаквате. Откритото ухажване на човек, с когото имате професионална връзка, може да завърши по неприятен начин. За да избегнете стреса, който тази седмица може да ви донесе, е необходимо да намерите начин навреме, за да се отървете от излишното напрежение.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 11, 12, 13

Лъв – Всякакво отлагане на нещо ви изважда от равновесие. Интензивно мислите как да преодолеете ситуацията. Не влизайте в спорове и не настоявайте за излишни обяснения, не си създавайте врагове сред хората, от които зависите. Въоръжете се с търпение, защото това е единственият начин да избегнете разногласия. Има вероятност да получите допълнителни доходи, на които не сте разчитали. Това е достатъчна причина да се въоръжите с нова мотивация и да започнете да работите още по-ентусиазирано.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни –7, 8

Дева – В никакъв случай не успявате да излезете от хаоса, в който сте попаднали. Вие сте в застой, но не губите надежда. Изпълнени сте с положителна енергия. Обичате да планирате бъдещето с дни напред, но понякога си правите сметките без кръчмаря. Ако сте активен участник в движението, бъдете внимателни, особено през нощта. Съществува и опасност от физически наранявания, така че в този смисъл бъдете внимателни, особено по време на работа. Щом се отървете от бизнес задълженията, романтичното настроение започва да расте.

Благоприятни дни –7, 8, 11, 12, 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Везни – Както в работата, така и в любовта, седмицата напред е пълна с напрежение. От вас се очаква да бъдете креативни и активни. Изисква се много енергия, която обикновено ви липсва. Не сте сигурни в каква посока да продължите, така че тази дилема може да ви породи големи съмнения. Нямате много време да се двоумите, трябва да действате бързо. Не губете време за гняв и страхове, а мислете конструктивно и се вслушвайте в интуицията. Решението не е сложно, но сте колебливи.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни –11, 12, 13

Скорпион – Планетарните аспекти обявяват внезапни промени, които могат да ви разстроят. Не се поддавайте на първото впечатление. Заедно с хаоса идва и правилното решение, с което в крайна сметка ще осъзнаете, че всичко, което се е случило, колкото и да е неудобно, в крайна сметка е полезно за вас. Не е подходящ момент да започнете нови дела, проекти, бизнес, защото сте изложени на енергии, които трудно ще контролирате. Това може да доведе до прибързани реакции, които няма да постигнат нищо.

Благоприятни дни – 11, 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец - Започнали сте много неща, на различни страни. Има всички шансове да разсеете творческата си енергия, така че се нуждаете от сериозна почивка. В този момент кратко пътуване може да бъде идеален ход за вас. Във връзката с любимия човек нещо сякаш не върви както трябва. Чувствате, че атмосферата се е променила и не знаете каква е причината за всичко това. Може би сте били твърде спокойни в миналото, защото сте приели любовта като даденост, като нещо, което не изисква специални инвестиции.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Козирог – Това е времето, когато трябва да се успокоите. Най-добре е да избягвате ситуации, в които трябва да докажете нещо или по някаква друга причина трябва да започнете важен разговор. Стойте далеч от сериозните теми, защото всяка от тях може да се превърне в сериозен конфликт. Разговорите, които ще проведете тези дни, няма да дадат големи резултати, така че свалете топката и се откажете от надхитряването. Запазете всичко в себе си и търпеливо изчакайте по-добри времена.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни –11, 12, 13

Водолей – Внимавайте на кого имате доверие. Един от вашите приятели може по невнимание да ви предаде. Това е периодът, през който не е подходящо да сключите нов договор или да постигнете някакво споразумение за важно делово или бизнес сътрудничество. Ако сте на такава позиция, внимавайте –отсрещното лице, може да пропусне някои подробности и по-късно да даде отражение при реализацията на целия проект. Проверявайте всичко, което правите старателно и търпеливо по два пъти тези дни.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни –7, 8

Риби – Пристигат новини, но неблагоприятни. Някои хора нарочно или неволно ви съобщават фалшиви новини. Въоръжете се с търпение и по някакъв начин изтърпете този период, защото скоро идва намек за промяна, а с него и решение на ситуация, която ви притеснява от известно време. Разчитате на партньора си, вместо да запретнете ръкави и да намерите изход от проблемите сами. Може би бягате от инициативата, защото трябва да пожертвате нещо. Наясно сте, че това може да наруши хармонията във вашата любовна връзка.

Благоприятни дни –7, 8, 11, 12, 13

Бъдете внимателни – 9, 10  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още