Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 6 септември до 12 септември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 6 септември до 12 септември

Снимка:

Овен – Очаква ви труден период. Ще трябва да направите няколко компромиса и да бъдете търпеливи, преди да вземете решение. Мнозина ще бъдат заети да мислят за големи неща, като например преместване в нов дом или създаване на семейство. Свободните представители на знака ще имат възможност да влязат в романтична връзка и ще бъдат магнетично привлекателни. Внимавайте обаче на кого дарявате сърцето си. Възможни са любовни лъжи.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 8, 9

 

Телец – Седмица, която може да бъде затишие преди буря, особено ако работите в частен сектор, семеен бизнес и зависите само от себе си и от вашите действия. Дезорганизацията на другите може да ви изнерви много и да обърка всички планове, които вече сте направили. Възможно е схващане, особено в областта на шията, раменете и горната част на гръбначния стълб. Внимавайте какво вдигате и не се насилвайте.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Близнаци – Много активна работна седмица, особено по отношение на решенията, които трябва да бъдат взети. Стари теми излизат отново наяве. Някои напрегнати аспекти през периода могат да обхванат и областта на любовта. Напрежение, недоволство и прекомерни реакции от двете страни. Нервността и стресът могат да причинят храносмилателни проблеми. Вашите мечти могат да бъдат нещо повече от източник на вдъхновение. Можете да постигнете много, ако признаете грешките си и ги поправите. 

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Рак – Нервността, но и съмненията могат да ви раздират през първите дни на седмицата. Ще бъдете по-чувствителни към критиките на другите. Не сте доволни от настоящата ситуация, затова трябва да подобрите нещо в поведението и действията си. В настоящият момент сте по-податливи на вируси, така че внимавайте къде и при кого отивате, и с кого излизате. Възможно е и активиране на хронични заболявания, особено ако прогнозата за времето ги засяга.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

 

Лъв – Ако мислите за нови инвестиции, изчакайте малко. Всичко бавно се подобрява, така че бъдете малко по-търпеливи и вашите усилия скоро ще бъдат възнаградени. В областта на работата розите няма да цъфтят тази седмица, особено що се отнася до финанси и пари. Вашият ръководител или някой, с когото работите може да има проблеми, които ви засягат. Не участвайте в конфликти, които могат да ви разстроят през следващия период, свързани с работата.

Благоприятни дни – 8, 9, 12

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Дева – В първия ден на тази седмица нощната повелителка Луната активира вашия знак, което говори за увеличени страсти, но и за нетърпение. С течение на дните към уикенда емоциите ви нарастват и кулминацията по време на почивните дни може да доведе до конфликти с партньора ви, особено по отношение на пътувания, деца или ако сте по-млади, може да има ревниви сцени, причинени от недоразумения и реакции, които ви довеждат до гняв.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 7, 12

 

Везни – Възможни проблеми с храносмилателните органи, особено със стомаха тази седмица. Внимавайте какво ядете, но също и каква е причината за вашата нервност. Животът и страстта се събуждат във вас, така че е време да бъдете активни в нови връзки и запознанства. Свободните Везни имат шанс да им се случи нещо хубаво тази седмица, евентуално да срещнат някого на много странни места или по необичаен начин.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 8, 9

 

Скорпион – Това е една седмица пълна с предизвикателства за вас. Пригответе се за усърдна работа. Възможно е недоброжелателите да се опитат да ви провокират и да се опитват да ви въвлекат в конфликт. Покажете търпение и такт. Сега чувствате, че е най-добре да отмените всичките си планове и да се изолирате, доколкото е възможно. Правете всичко, което ви подсказва интуицията, защото сега трябва да отделите време за своята духовна страна.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Стрелец – Доброто настроение, вкусът към живота, както и силата и енергията ще  останат с вас през цялото време. Късметът в крайна сметка може да ви се усмихне. Гледайте напред, не поглеждайте назад, мислете за бъдещето. Вашето мислене е практично и последователно. Готвите се да направите някаква реформа. На ясно сте с отговорността, която поемате. Наближават добри промени. Колелото на съдбата скоро ще се завърти за вас.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Козирог – Много продуктивна седмица, през която можете да решите много важни задачи. Резултатите ще бъдат дори по-високи от очакваните. Ще почувствате, че успехът е много близко. В средата на седмицата може да се сблъскате с необходимостта да направите своя избор - действайте спокойно, без да бързате. Понякога ще трябва да вземате решения в движение. Колкото по-активни и гъвкави сте, толкова по-лесно ще можете да намерите правилните решения.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

 

Водолей – Възможно е да се наложи да се изправите пред последствията от ваши действия. Избягвайте пристрастието и вярата в непогрешимостта на собствената си преценка. Трудностите изглеждат по-големи, отколкото са в действителност. Съществува опасност да повторите стари грешките в личния си живот, само защото е по-удобно да вървите по отъпкания път. Задават се промени, чрез които можете да достигнете до нови брегове, но за да преминете на новият бряг, първо трябва да напуснете стария.

Благоприятни дни – 8, 9, 12

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Риби – Вие постоянно променяте плановете си, захващате се за едно, после за друго. Имате нужда от ясен план за действие. Вслушайте се в съветите на приятели или роднини. Добре е да завършите това, което вече сте започнали. Завършете ремонта у дома, направете общо почистване. Възприемайте критиките по ваш адрес без обида, те са конструктивни и могат да ви бъдат полезни, ако ги вземете под внимание. Има шанс да получите някаква парична сума. 

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 7, 12  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още