Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 7 до 13 февруари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 7 до 13 февруари

Седмичен хороскоп от 7 до 13 февруари - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата ще премине за вас под мотото: „действай, иначе ще загубиш“. Важно е да сте активни във всички области на живота. Това е идеално време за работа, любов, спорт, пътуване. Дори и да нямате ясен план, можете да действате въз основа на предчувствие и вдъхновение. Звездите и планетите ще ви подкрепят при рискованите действия. Това е вашето време, вашата възможност да излезете на сцената и да диктувате своите правила на играта на всеки.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Телец – Силно се препоръчва да не прехвърляте отговорността върху други хора. Трябва да решите всичките си проблеми сами, а също и да не обвинявате Вселената, всички около вас, държавата, лошото време или нещо друго за провала. Късметът има готовност да ви се усмихне, но вие можете да го загубите, ако сте непредпазливи и невнимателни. На проблемите трябва най-добре да се погледне философски, като се помни, че в крайна сметка те ни правят по-силни.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Близнаци – Трябва по-малко да слушате съветите на непознати и тези, на които нямате доверие. Ще трябва да станете по-дисциплинирани. Съсредоточете се основно върху въпроси, които изискват спешно приключване. Важно е да спазвате обещанията си и да се борите с импулсивността си. Това ще бъде отличен начин за решаване на проблеми и изграждане на правилни взаимоотношения с другите. За по-самоуверените представители на знака тази седмица обещава много приятни изненади – срещи, събития.

Благоприятни дни – 7, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Рак – Седмицата ще бъде много благоприятна за домакински задължения и грижи, така че ще можете добре да почистите дома си, да подредите работното място и да се отърве от ненужните неща, които блокират положителната ви енергия.  Звездите ви съветват да почивате в строго определено време, да не отлагате това за пореден път. Също така, по време на работа, не трябва да се разсейвайте от второстепенни неща. В някои ситуации ще са ви необходими запазване на хладнокръвие и спокойствие.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Лъв – Очаква ви една много продуктивна седмица, в която спокойно можете да се заемете с творчески дела и задачи. Основната ви уязвимост е вашата импулсивност. Трябва да обмисляте нещата на спокойствие и възможно най-внимателно и в никакъв случай да не рискувате. Всякакви негативни промени в живота могат да се обърнат във ваша полза. В това ще ви помогнат звездите и планетите, особено Уран. Преди всичко стремете се да следвате законите на Вселената и да не ги нарушавате.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Дева – Седмицата обещава да бъде изключително продуктивна. Всичките ви мисли най-вероятно ще бъдат насочени към изпълнение на задачите. Не бива да си налагате никакви ограничения, защото можете абсолютно всичко. Просто трябва да го поискате. Съсредоточете се основно върху въпроси, които изискват спешно приключване. Едва след това можете да се забавлявате и да отделяте време за релакс, вашите хобита и забавления. Времето е благоприятно за романтични развлечения.

Благоприятни дни – 7, 8, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Везни – Силата на мисълта ще помогне да превърнете мечтата си в реалност. Важно е да вярвате в положителния резултат и да избягвате хора, които постоянно се съмняват в нещо, дърпат ви към дъното с неприятните си мисли, безпочвени съмнения. Много е важно да не падате духом и да не се страхувате да поемете отговорност за бъдещето си. Трябва много да се пазите от болести и прекомерна умора. Това са единствените ви врагове, които могат да нарушат всички планове.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Скорпион – В началото на седмицата могат да възникнат тревожни мисли. Те ще се превърнат в основен катализатор за проблеми. Тези дни ще бъде полезно да мислите за перспективите, за бъдещето, за нови планове, пазаруване, пътувания. Можете да проявите малко егоизъм, като отделите повече време за себе си. Разбира се, могат да възникнат ситуации, когато близките наистина се нуждаят от подкрепа. В този случай е важно да не стоите настрана.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Стрелец – Трябва да бъдете малко по-скромни, за да приспите бдителността на своите врагове и недоброжелатели. Трябва по-малко да провокирате всички наоколо и да спрете да предизвиквате всички подред. Не давайте поводи за завист и за клюки. Важно е да се научите да разпознавате енергийно опасните хора, тъй като именно те ще станат най-големият ви проблем през седмицата. Тези, които засега седят на два стола, да внимават, че да не паднат накрая на земята.

Благоприятни дни – 7, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Козирог –  Напълно е възможно нещо да се обърка тези дни. В първият момент може да се паникьосате, но ако запазите спокойствие, ще намерите решение или поне проблемът няма да ви се вижда вече толкова голям. Възможно е спокойствието ви да бъде нарушено от спорове с близки или приятели. За да избегнете това, по-добре е да не отстоявате на всяка цена позицията си. Тази седмица ще имате взаимодействие с човек, с когото ви свързва силна карма. Възможно е това да е разплата за минали грешки, но има и възможност този човек да донесе щастие и любов.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Водолей – Седмицата е идеална за смяна на обстановката, релаксация, преосмисляне на познати неща и процеси, релаксация, духовни практики. Ще бъдете уязвими към опасности и предизвикателства. Важно е да вярвате в себе си и че можете да ги преодолеете, защото е така. Добре е да бъдете по-внимателни в отношенията с хората. Най-трудното нещо за вас ще е да намерите общ език с хора с консервативни възгледи. В любовната сфера може да се появи възможност, от която си струва да се възползвате, ако сте свободни и необвързани.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Риби – Тази седмица е чудесна за укрепване на семейните връзки, прекарване на време със съпругата или съпруга си, с деца или родители. Важно е да обърнете внимание на всички, които обичате. Близките очакват от вас топлина, доброта и приятни думи. За да приложите плановете си възможно най-бързо, е необходимо да действате сами и да не чакате външна помощ. Планетите са на ваша страна.  Важно е да бъдете възможно най-обективни в анализа на реалното състояние на нещата. Това ще помогне за предотвратяване на грешки в работата.

Благоприятни дни – 7, 8, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати