Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 8 до 14 юли

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 8 до 14 юли

Седмичен хороскоп от 8 до 14 юли - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тази седмица може да ви донесе много интересни срещи и вълнуващи събития, буквално ще потекат към вас като от рог на изобилието. До вас просто няма място за монотонност, скука и депресия! Не крийте своите таланти и възможности от хората около вас. Във вас може да се събудят напълно нови, неподозирани способности. Просто се опитайте да не променяте драматично работата или социалния си кръг засега. Независимо дали става въпрос за любов, кариера, пари или здраве, вие имате силата да поемете отговорност и да направите положителни промени в живота си.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Телец – За да реализирате успешно плановете си през тази седмица, ще трябва да съберете целия си оптимизъм и да не позволите на собствения си инат да провали всичко. В същото време трябва да бъдете възможно най-внимателни към здравето си. И тогава ви очаква заслужен успех. Седмицата може да ви отвори чудесни възможности: това, което преди ви се е струвало недостижимо, сега можете да получите с лекота. Съкровените ви мечти могат да се сбъднат. Очакват ви много романтика, радост и срещи с приятели.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Близнаци – Вашето мото е гъвкавост и способност за динамично адаптиране към нова среда. Опитайте се да не надценявате възможностите си, в противен случай съществува риск да останете без подкрепа, включително финансова. Отделете повече време за общуване с колеги от работата или нови бизнес партньори, те ще ви дадат интересни идеи и ще ви открият нови възможности. В края на седмицата може най-сетне да почувствате, че голяма част от грижите са свалени от плещите ви. Ако сте необвързани, може да срещнете някои вълнуващи възможности за романтика.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – В началото на седмицата може да ви нападне безпричинна меланхолия и нежелание да правите каквото и да било. Може би просто е време да отидете на почивка? Единственото нещо, за което наистина трябва да внимавате, са семейните кавги, особено петък и събота. Отделете време за грижа за себе си и подхранвайте с внимание и грижи отношенията си с близките. Това ще внесе баланс и позитивност във всички аспекти на живота ви. Занимавайте се с дейности, които ви носят радост и намаляват стреса.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Лъв – Както винаги, пак бързате! Тази седмица трябва да живеете на малко по-бавни обороти, иначе в бързината пак ще „нацепите дървата“. Емоциите могат да преливат в някои моменти. В работата авторитетът ви ще се повиши, а колегите и началниците ще се съобразяват с мнението ви, ще спечелите уважение. Звездите ви обещават и финансов успех. Но се опитайте не само да работите, но и да се разхождате, да се отпуснете, да съзерцавате и размишлявате. Ако сте във връзка, подправете нещата с някои спонтанни актове на романтика.  

Благоприятни дни – 12, 13, 14

Бъдете внимателни – 8, 9

Дева –Тази седмица ще има много работа, но нека това не ви плаши. Възможни са нови бизнес контакти и интересни професионални предложения. Способността да планирате ще ви помогне да завършите всичко навреме и да оставите време за почивка. Много от проблемите ви ще се решат от само себе си и нещата ще се развият успешно, ако не сте прекалено принципни, критикуващи колегите и началниците си. Може да изпитате силно чувство за креативност и вдъхновение, което ще ви помогне да се отличите в работата си.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Везни – Вашата решителност ще ви позволи успешно да разрешите много проблеми, които възникват. Така че чувствайте се свободни да реализирате своите идеи и планове, от думи към дела, от теория към практика. Все пак не бързайте със сериозни решения, не се страхувайте да промените решението си и да кажете „не“. В началото на седмицата ще имате прекрасна възможност да погледнете себе си отстрани. Опитайте се обективно да приемате градивна критика от колеги и приятели.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Скорпион – В началото на седмицата се постарайте да не ви хрумват неочаквани идеи или твърде смели предложения. Ако решите да се откроите по този начин, може да останете неразбрани. Не бива да си създавате ненужни проблеми. Ще научите много новини, някои от които може да ви изненадат. Към края на седмицата е възможно близките да предявят своите претенции към вас. Изглежда ще трябва да преразгледате някои свои принципи и да промените възприятието си за заобикалящата действителност.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Стрелец – През тази седмица ще се почувствате още по-мотивирани да изследвате нови хоризонти и да разширите границите си. Подсъзнателно ще се стремите да участвате в различни приключения. Въпреки всичко, избягвайте импулсивни решения. Не е известно дали тази рискована дейност ще бъде оправдана от успешното постигане на целта, но буря от незабравими преживявания ви е гарантирана. Определено няма да скучаете. Има шанс да срещнете нова любов, да изпитате ярки емоции и да си прекарате страхотно времето.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – Седмицата обещава да ви зарадва с нови възможности; ходът на някои събития може да се обърне в желаната от вас посока. В понеделник може да сте натоварени с извънреден труд, но това ще се отрази положително на финансовото ви състояние. В сряда не трябва да бързате да поемате инициатива в бизнеса: вашите планове може да се сметнат за ненадеждни и дори авантюристични. Слушайте тялото си и не се напрягайте твърде много. Не забравяйте да си починете и да презаредите, когато е необходимо. Прекарайте уикенда сред природата или на градския плаж.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13, 14

Водолей – Тази седмица е препоръчително да се концентрирате върху разширяването на бизнес връзките. Опитайте се да обещавате само това, което можете да изпълните, подкрепяйте думите си с дела, в противен случай рискувате да подкопаете авторитета си. В средата на седмицата е по-добре да не водите дълги разговори и да не уреждате нещата си. Не се забърквайте в неприятности; особено не се препоръчва да спорите с някой, който е по-голям по възраст, ранг или титла. През почивните дни за вас ще бъдат много важни срещите с приятели и активният отдих.

Благоприятни дни – 12, 13, 14

Бъдете внимателни – 8, 9

Риби – Вярвайте, че Вселената ви пази гърба и че предизвикателствата, пред които сте изправени, са предназначени да ви помогнат да растете. Внимавайте за недоразумения и се учете от опита си. Използвайте креативността и интуицията си, за да намерите решения и да бъдете отворени за нови идеи. Ако сте необвързани, съдбата може да поднесе изненадващо нов любовен интерес в живота ви. Ако сте във връзка, използвайте тази седмица, за да възобновите искрата и да покажете на партньора си колко ви е грижа. Отделете време за романтични жестове.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати