Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 8 до 14 февруари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 8 до 14 февруари

Снимка:

Овен – Увеличаване на физическата активност ще благоприятства и улеснява ефективността на работата ви. Ще успеете да „разчупите“ сковаващите обстоятелства. Активно ще участвате в много ситуации, даже ще предприемате рисковани действия. Импулсивността може да ви подведе, затова се пазете от недостатъчно обмислени действия. Събитията ще се развиват стремително за повечето от вас. Не се увличайте само по едно нещо, тъй като можете да постигнете добри резултати по няколко направления. Уязвими ще бъдете в емоционален план, което ще рикошира в отношенията ви.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –8, 9

 

Телец – През новата седмица ще ви вълнуват повече земните неща и сериозните задачи. Материалният аспект ви безпокои в известна степен. Има голяма вероятност да възникнат доста непланирани и неочаквани разходи. Въпреки, че вие ще се чувствате неудовлетворени от своя външен вид в последните дни, няма да стихне интереса към вас от страна на противоположният пол, защото носите чара в себе си. Всяко нещо го разглеждайте многостранно, за да разбирате по-добре другите и да не бързате да изливате упреците си върху тях.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11

 

Близнаци –Отложени и нерешени проблеми в миналото, сега могат да изплуват на повърхността и да потърсят своето решение. Енергийният ви потенциал не е достатъчно висок, затова е необходимо да пазите здравето си повече. Може да се обадят стари хронични заболявания. Не давайте заеми и всячески се пазете от измами, кражби. Не е изключено да се появят в обкръжението ви крадци и мошеници.  Грижете се повече за дома си, укрепвайте съпружеските си отношения. Ако се въздържате да критикувате близките си, домашната атмосфера ще бъде умерено спокойна. Необходимо е да сдържате емоциите си и да контролирате нервите си.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –12, 13

 

Рак – През новата седмица ще ви е необходимо наличие на по-спокойно място, където да можете да се изключите от текущите проблеми и суетата, да отдъхнете и да съберете сили. Ще се радвате и наслаждавате на живота, когато около вас всичко е наред и протича спокойно и равномерно. В обстановка на комфорт и уют, обкръжени от любимите си вещи, вие ще можете да разкриете вашите доброта, нежност, толерантност и търпение. Желанието да покровителствате може да бъде свързано със стремежа да разширите своето влияние върху другите.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –8, 9

 

Лъв – Това ще е една добра седмица за тези, които не преследват празни илюзии, а умеят да държат здраво нещата в ръце. Ще намерите сили да устоите на изкушенията и съблазните, без да губите реалните възможности. На работното място се старайте да бъдете търпеливи и да запазвате спокойствие. Това не винаги е толкова лесно, но е необходимо за успеха ви. Ще се изявите като много добри стратези и анализатори. За да не допуснете грешки, проверявайте нещата по няколко пъти. В живота ви може да се върне (или да срещнете) човек от миналото ви.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни –10, 11

 

Дева – Необходимо ви е дълбокомислено самовглъбяване за преосмисляне на настоящето. Ревизирайте чувствата, целите си и вижте дали няма да стигнете до по-конструктивно решение какво да правите с живота си. Постарайте се да има съизмеримост между вашите претенции, желания и възможностите ви. Създайте си един по-здравословен режим на съществуване. Практически нищо не заплашва финансовата ви стабилност в момента. Романтичното настроение ще бъде характерно за някои представители на знака през следващите дни.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –12, 13

 

Везни – Още в началото на седмицата трябва да се настроите по най-конструктивен начин. Планетарните аспекти ви съветват да се въздържате от ненужни контакти и активни действия в професионалната сфера. Обръщайте голямо внимание на детайлите и не ги пренебрегвайте, колкото и да ви се струват незначителни на пръв поглед. Отношенията ви с най-близките хора могат да се влошат поради намесата на трети лица. През втората част на периода избягвайте да влизате в спорове и преки конфликти с когото и да е.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –8, 9

 

Скорпион – Вие вървите към по-доброто си бъдеще. Много от очакванията ви се осъществяват. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм и жизненост. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Бъдете умерени и търпеливи, тактични и спокойни крачейки по пътя към целта. Овладявайте емоциите си и се старайте да не избухвате. Мнозина от вас ще бъдат предразположени към проблеми със синусите. Има опасност от инциденти и наранявания. Постарайте се да отделяте достатъчно време за семейството и близките си. В любовта сте много взискателни. Разхлабете малко примката около врата на партньора си.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11

 

Стрелец – При желание от ваша страна, можете да стъпите на пътеката на промените. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси. Ако планирате нещо, първо трябва да съберете достатъчно информация. Не игнорирайте и възможностите за реклама. Не вземайте решения прибързано и лекомислено, защото вероятността да сгрешите е голяма. Чести пътувания за тези, чиято работа е свързана с търговска дейност и посредничество. Възможни са нови запознанства и разширение на контактите. Бъдете крайно внимателни в интимните си отношения.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –12, 13

 

Козирог – През седмицата ще се разкрият нови задачи, но няма да имате доверие на другите и ще опитвате сами да се справяте с тях. Изцяло ще действате по свое усмотрение, без да се доверявате на чуждите съвети. Не е изключено да бъдете излъгани или да скрият информация от вас. Внимателно управлявайте паричните си ресурси и в никакъв случай не разхищавайте. Периодите на активност ще се сменят с периоди на пасивност. Старайте се да запазите оптимизма си и творческият дух. Партньорските отношения може да не вървят гладко, а напрежението да се увеличи.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –8, 9

 

Водолей – Седмицата ще премине доста динамично. Ще преобладава деловото настроение при вас. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и обстоятелствата ще ви принуждават да бъдете постоянно в движение, но бързайте по-бавно! За мнозина ще бъдете пълна загадка. Околните трудно ще разбират действията ви. Още повече, когато се появява разминаване между думите и делата ви. Въпреки че ви се иска да помагате на другите, не правете непоискано добро! Звездите ви съветват да помагате само, когато ви поискат помощ. Иначе не се намесвайте в чуждите проблеми.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни –10, 11

 

Риби – Може да усетите лек спад на жизнения тонус. Ще бъдете инертни и не особено активни. Избягвайте да участвате в спорове, защото това допълнително ще изчерпи и малкото останала ви енергия. Нужна ви е повече почивка! Съществува вероятност да загубите някакви позиции, които сте завоювали до момента. Не се ангажирайте със сериозни дейности. Склонни сте да се отнасяте по-повърхностно към важни неща и така може да допуснете нови грешки. Партньорските отношения ще бъдат в центъра на вашето внимание. Добро време за някои конструктивни промени в личния ви живот.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –12, 13  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още