Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 9 до 15 май

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 9 до 15 май

Седмичен хороскоп от 9 до 15 май - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Напрегнатите астрологични аспекти ще се отразят на сферата на работа, ще се изправите пред нови бизнес и финансови предизвикателства. Минавате през стресов период. Волята за финансова печалба ще ви тласка напред, но може да ви изтощи. Добре е да дадете максимума, но се опитайте да почивате в края на седмицата, за да поддържате добро здраве. Възможно е да имате връзка от разстояние, която в бъдеще ще премине от тайна в публична. Все пак внимавайте, тъй като са възможни някои разочарования.

Благоприятни дни – 9, 15

Бъдете внимателни –12, 13

 

Телец – Влизате в седмица, в която не ви остава нищо друго освен да се адаптирате към всяка ситуация. Като се има предвид, че този начин на функциониране не е вашата силна страна, този период няма да ви е лек. Внимавайте, ако  подписвате документи. Можете да бъдете намерени в различни емоционални ситуации. Не се разстройвайте без причина. Умът ви се нуждае от стимулация, но душата и тялото ви също се стремят да постигнат баланс. Движете се повече на чист въздух.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Близнаци –  Имате разногласия с партньора си, които не сте разрешили през последните дни и които малко са ви отчуждили. Постепенно отношенията ще се стабилизират. Трябва да проявите повече търпение и да сключите ясно споразумение с половинката си, за да осъществите заедно мечтите си. Свободните представители на знака ще се наслаждават на свободното си време, като ще излизат със стари приятели. Здравето ви ще бъде като цяло добро и стабилно, с изключение на това, че ще почувствате лек спад в имунитета.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11

 

Рак – Професионалната ситуация е стабилна, не се очакват големи предизвикателства през седмицата. Някак си ще бъде по-спокойно. Имате нужда от повече свободно време, в което искате да се посветите на дома, семейството и близките си. Изглеждате смели и силни отвън, но сте крехка душа отвътре и сега е подходящият момент да поработите върху самочувствието си. Погледнете на поведението си от различни ъгли, време е да станете независими. Отпуснете се психически.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

 

Лъв – Опитвате се да отговорите на очакванията на другите хора, но знаете, че това е загуба на време. Съсредоточете се по-добре върху личното развитие и напредък. Трябва да почивате повече и да избягвате прекомерните физически натоварвания. Вашите стави и гърбът ще бъдат чувствителни, с периодична болка. Ще се уморявате бързо и ще бъдете чувствителни към промените на времето. Имате нужда от промяна на обстановката и средата. Направете го сега. Свободните Лъвове ще имат по-големи възможности в любовта.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 14, 15

 

Дева – Тази седмица има риск да бъдете под натиска на обстоятелства, които могат да направят значителни промени в плановете ви.  Може да се объркате от получаването на някои новини. Не го вземайте предвид, всъщност каквото и да стане, ще се окаже най-доброто. Не прибързвайте в нещата и проявявайте търпение и невъзмутимост. Всяко нещо си има своето време. Опитайте да намалите количеството работа, като същевременно повишите качеството. Възползвайте се максимално от това, което имате в момента и ще получите още повече.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –10, 11

 

Везни – Луната ще подхранва финансовите ви инстинкти и въображение от самото начало на седмицата. Тези дни ви носят повече възможности, по-добро настроение, но и известна интровертност. Ще попаднете в напрегната емоционална ситуация, много неща ще ви притесняват, така че някои връзки ще са подложени на сериозно изпитание. Възможна е снизходителност от ваша страна, но и нерешителност. Правите различни видове комбинации и се опитвате да извлечете максимума от ситуацията, в която се намирате.

Благоприятни дни – 9, 15

Бъдете внимателни –12, 13

 

Скорпион – Седмицата ще бъде малко статична, можете да се отпуснете и да се насладите на компанията на скъпи хора. Това е моментът да се съсредоточите върху развлекателните си дейности и да се измъкнете от рутината, да съживите любовния си живот.През втората половина на периода ще имате повече време за забавления и интимни моменти с любимия човек, което ще ви позволи да се приспособите един към друг и да изпълните желанията и нуждите си.  Трябва да се движите повече и да прекарвате повече време сред природата на чист въздух.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Стрелец – Намирате се във фаза на интензивна работа върху нещо, което няма да бъде лесно да се завърши без помощта на другите. Някой ще ви предложи сътрудничество/помощ, което не бива да отказвате. Организирайте ежедневието си по различен начин, тъй като имате нужда от промяна. Имате нужда от психическа и физическа релаксация. Разширете полето на вашите интереси и дейности, подкрепете тялото си. Слушайте себе си, тялото си и интуицията си. Вие най-добре знаете какво да избягвате.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11

 

Козирог – Това ще бъде не просто една специална седмица, а като едно начало на изцяло нова глава, която току-що започвате да четете. Луната създава нова вълна от инерция на фронта на работата. Отпуснете се и намерете повече време за себе си и своето хоби. Ако страдате от безсъние и нервност, по-добре е да използвате билкови чайове и други природни успокоителни. Всички идеи, които имате, опитайте да ги реализирате сами. Трябва да имате малко повече самочувствие.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

 

Водолей – Трябва да сте изключително решителни и настойчиви в това, което искате. Тази седмица ще почувствате леко напрежение в личната сфера и е възможно някои проблеми във връзката отново да предизвикат разногласия с партньора ви. Ще бъдете доста напрегнати, ако не успеете да се отпуснете по някакъв начин, поради което можете да направите големи грешки. Може да не сте в състояние да контролирате случващото се около вас в момента, но това не означава, че трябва да губите самоконтрол.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 14, 15

 

Риби – Чувствате се добре, но емоционалните възходи и падения могат да доведат до загуба на енергия, така че се опитайте да си осигурите достатъчно почивка и релаксация. Интуицията ви е силна през този период, така че не я пренебрегвайте, когато ви предупреждава за вредността на някои хора, ситуации, храни. Напрежението и нервността са свързани с дребни здравословни проблеми, които бързо ще преминат, ако успеете да канализирате нервността през нещо, което ви отпуска. Опитайте се да влезете в по-спокойни и чисти води.

 

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –10, 11  

 


Топ новини

виж още