Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 05.11 - 11.11.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 05.11 - 11.11.18

Снимка:

Овен – Прилив на енергия и весело настроение ви обещават звездите през делничните дни на новата седмица. В този контекст и проблемите с бизнеса ще бъдат разрешени успешно. Вие ще имате конкурентен дух и ще се стремите към съревнование не само в работата, но и в любовта. В понеделник са възможни неочаквани инциденти, бъдете подготвени за това, че вашите планове могат да бъдат нарушени. В сряда не са изключени конфликти с непосредственото обкръжение около вас, причинени от вашето желание да давате на другите насоки. В петък се препоръчва да се отпуснете и то в компанията на близки приятели.

Благоприятни дни – 09, 10

Неблагоприятни дни – 05, 06, 11

Телец – Сега е важно да не се отклонявате от предвидения курс. Ако не сте мързеливи, можете да постигнете брилянтни резултати в работата си. Във вторник бъдете внимателни, събитията не са благоприятни за кариерата. В сряда можете да успеете много и да завършите важни проекти, но емоционално изтощени. В събота е по-добре да не планирате сериозни дела. Вие сте все още на етап, в който се нуждаете от повече почивка и затова се опитайте да не пренебрегвате този факт. Помогнете на своите близки по вълнуващите ги въпроси и ще укрепите своя авторитет.

Благоприятни дни – 11

Неблагоприятни дни – 07, 08


Близнаци – Тази седмица ще трябва да работите усилено и интензивно, но проектите и задачите ще бъдат интересни и почти веднага ще видите, че всичко ви се получава и вие се движите в правилната посока. Емоционалното напрежение около вас постепенно ще спадне. Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна и хармонична от първата. Възможни са интересни срещи и полезни запознанства. Венера ви обещава забавления, общуване с приятели, ходене на кино и по-голям интерес към спортни събития. Марс ще увеличи желанието ви за пътуване и като цяло ще ви подтикне да разширите интересите си.

Благоприятни дни –няма

Неблагоприятни дни – 09, 10


Рак – Тази седмица ще трябва да посветите много време на други хора. Умението да слушате и разбирате другите ще ви направи предпочитани събеседници. В понеделник бъдете изключително внимателни, следете всяка изговорена дума. Когато работите с документи, бъдете също внимателни и предпазливи, това ще окаже положително влияние върху работата ви. В четвъртък опитайте да прецените обективно силите си и не поемайте задачи в повече. В петък е по-добре да не спорите с началниците. Роднини ще помогнат за решаването на много от вашите проблеми. В личния живот очаквайте приятни изненади.

Благоприятни дни –07, 08

Неблагоприятни дни - 05, 06, 11


Лъв – Енергично интензивна седмица за Лъвовете. Настройте се за сериозните и решителни действия през тази седмица, но имайте предвид, че безразсъдният риск може да унищожи всичките ви начинания. Ако се движите в правилната посока, другите ще ви подкрепят във всичко и нещата ще вървят като по часовник. Звездите ще облагодетелстват онези, които знаят точно какво искат и са в състояние да планират компетентно своите действия. В сряда можете да получите добри новини. До края на седмицата почти всички проблеми, които са ви причинили неудобство, ще изчезнат. Важно е обаче да не се отпускате много.

Благоприятни дни – 05, 06, 09, 10

Неблагоприятни дни – 07, 08

Дева – Тази седмица срещите ще приключат благоприятно, вие ще блеснете с красноречие. В резултат, на което ще получите повече увереност в себе си. Въпреки това, пазете се от конкурентите, бъдете внимателни, възможни са малки парични загуби. Във вторник е възможно кратко, но приятно запознанство. В петък, импулсивността и упоритостта ви могат да доведат до спорове с близките. Бъдете дипломати и тогава може да избегнете последиците от този конфликт. Втората половина на седмицата е чудесно време за проектите "направи си сам" у дома и за всички малки ремонти.

Благоприятни дни –07, 08

Неблагоприятни дни – 09, 10


Везни – Тази седмица вашият личен успех ще зависи от степента на вашата безкористност в отношенията с другите. Колкото по-малко мислите за себе си, толкова повече ще получите. Чувствайте се свободни да покажете своята интелигентност. Опитайте се да не закъснявате за работа и бизнес срещи. По паричните въпроси се опитайте да бъдете по-практични. В четвъртък са възможни за някои доста изморителни дълги пътувания. В петък ще имате възможност да изясните важните нюанси на личните взаимоотношения.

Благоприятни дни – 09, 10

Неблагоприятни дни – 05, 06, 11


Скорпион – Тази седмица ще бъдат особено щастливи тези, които продължават да намират нови сфери, за изява на своите таланти. Всичко добре ще се развие. Вие сте на правия път и животът ви изглежда като пълна чаша до края на седмицата. Въпреки че ще бъде трудно, ще имате твърде много работа и няма да разполагате с достатъчно свободно време. Но ще можете да разрешите финансовите проблеми, ще намерите необходимите ви средства. Професионалните работи се развиват добре. През почивните дни се опитайте да създадете най-хармоничната атмосфера у дома.

Благоприятни дни – 11

Неблагоприятни дни – 07, 08


Стрелец – Предстоящата седмица ще изисква предпазливост в мислите и действията. Освен, ако разбира се, не искате тайните ви да бъдат изложени на показ, за да ги видят всички, дръжте устата си затворена. Един от най-напрегнатите проблеми на седмицата може да се окажат взаимоотношенията със стар приятел или партньора ви. В четвъртък е по-добре да избягвате многолюдните места и излишното напрежение. Успешно правете нови запознанства, прекарвайте времето си с приятели и близки хора. Уикенда е подходящ за почивка и забавление. Уединението е най-добре да се избягва.

Благоприятни дни –няма

Неблагоприятни дни – 09, 10


Козирог – Много неща ще ви се отдават, особено ако комбинирате приятното с полезното. Благодарение на общителността и дипломацията си ще можете да установите необходимите връзки в деловите и личните сфери. Грижливо и внимателно се отнасяйте към членовете на семейството си. В четвъртък е възможно да се създаде напрегнато положение на работата ви, така че този ден е по-добре да се посвети на завършването на незначителни въпроси и да не се започва нещо ново. През уикенда се стремете да се наспите добре и да се отпуснете максимално.

Благоприятни дни –07, 08

Неблагоприятни дни - 05, 06, 11


Водолей – Тази седмица обещава успех в кариерата на мнозина. За да не пропуснете такъв приятен и дългоочакван момент, не трябва да губите време напразно, а да покажете максимално усърдие и ефективност. Вие ще бъдете в центъра на вниманието, разбира се по положителен начин. Може да се наложи да промените кръга от приятели. Сряда е добра за пътувания и разходки. В четвъртък е възможно да се наложи да защитавате интересите си. В събота може да има неочаквани събития, които ще променят личния ви живот към по-добро. Свободните представители на знака трябва да прекарват повече време извън стените на дома си, тъй като има шанс да срещнат своята съдба.

Благоприятни дни – 05, 06, 09, 10

Неблагоприятни дни – 07, 08


Риби – Това е звездно време за хората, които не се страхуват да поемат отговорност върху себе си. В момента можете да разгърнете своя творчески потенциал и да укрепите материалното си положение. Може да има някои усложнения и пречки пред постигането на целта ви във вторник. В събота, вашата помощ и подкрепа ще бъдат необходими на близките ви. Неделята посветете на почивката, без всякакво напрежение. Много от вас ще започнат нова любовна афера, много страстна, с акцент върху интимността, но с времето връзката може да прерасне в нещо по-сериозно и дългосрочно.

Благоприятни дни –07, 08

Неблагоприятни дни – 09, 10

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив