Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 29.10. - 04.11.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 29.10. - 04.11.18

Снимка:

Овен – Бъдете мъдри при вземане на решения за вашите проблеми. Предпазливостта също няма да ви навреди. Ако нещо не ви се получава, не се отказвайте. Продължавайте да опитвате отново. Може да не се оправдае поредното ви очакване. Няма страшно, не всичко е загубено. В края на седмицата ще разберете, че сте постигнали повече неща, отколкото сте предполагали в началото. В личния си живот търсете връзка между събитията и хората - няма нищо случайно! Не се застоявайте на едно място, това ще се отрази зле на кръвообращението ви. Постарайте се да не напрягате нервната си система.

Благоприятни дни – 31.10.;01.11.

Неблагоприятни дни -29, 30.10.

Телец - През първата половина на седмицата има доста позитивни показатели в много области, но не предприемайте нищо кардинално като действие. Не трябва да бързате. Опитът да се преодолеят препятствията със замах може само да доведе до травми - физически и морални. По-добре е да откриете начин да заобиколите бариерите. Важна роля ще играят отношенията шеф-подчинен. Опитайте да съблюдавате пунктуалност и в отношенията си и на работното място. Ограничавайте се до малки дела и се опитвайте да се предпазите от неприятни срещи. В четвъртък и петък някои ще постигнат брилянтни резултати. Промените, които ще направите в дома си, ще подобрят значително комфорта ви.

Благоприятни дни – 29, 30.10.; 02, 03.11.

Неблагоприятни дни - 31.10.;01.11.

Близнаци - Една от важните задачи на тази седмица е постепенното намаляване на работата и емоционалното натоварване и възстановяване на енергийния потенциал. Започва благоприятен период за решението на много въпроси по мирен път. Вероятно ще се намери компромис без ущърб на вашите интереси. Приемането на позитивни решения ще определят близкото ви бъдеще. Проявете решителност и принципност. От една страна отношенията ви ще започнат да прогресират, ще почувствате външна стабилност и увереност в социален аспект, а от друга страна ще възникнат сложни психологически моменти, които ще ви причинят вътрешна болка.

Благоприятни дни – 31.10.;01, 04.11.

Неблагоприятни дни - 02, 03.11.

Рак- Тази седмица трябва да избягвате стреса, който може да подкопае емоционалния ви баланс. Вие сте работили дълго и упорито, сега ще имате възможност да се наслаждавате на постиженията и успехите си. И можете да разчитате на помощта на приятели и роднини. Усилията, които полагате ще бъдат увенчани с положителни резултати. Пред вас ще се открият нови перспективи, но трябва да проявите спокойствие и настойчивост. Ще има напрегнати дни, но и благоприятни също. Необходимо е да положите максимум сили и търпение, за да не оправдаете очакванията на недоброжелателите. При семейните обстановката може да е емоционално конфликтна. Свободните Раци ще имат възможности за запознанства.

Благоприятни дни – 02, 03.11.

Неблагоприятни дни - 29, 30.10.; 04.11.

Лъв - Очакват ви положителни промени, които ще се развиват във ваша полза. Правилно трябва да наблягате върху създадените акценти. Ще се изявите като доста ярки личности през седмицата, ще греете със собствената си неотразима светлина и ще очаровате околните. Ще имате прекрасна възможност да докажете себе си. Предстои ви доста активност и движение. За да не усложните живота си и на останалите също, избягвайте критиките и нравоучителния тон. В петък е по-добре да не планирате нищо сериозно, а да си позволите малко почивка. В личен план ще бъде интересно, защото ще имате повече възможности за общуване с хора от противоположния пол. Но ще има провокации.

Благоприятни дни – 04.11.

Неблагоприятни дни - 31.10.;01.11.

Дева – В професионалната сфера ще се повиши вашият авторитет. Обмяната на мнения с партньори може да доведе до интересен резултат. Постарайте се да се избавите от лошите мисли, негативните мнения за хората и ситуациите, бъдете добри и търпеливи. Укротете амбициите си и знайте, че простите решения ще ви доведат до реален успех. Финансово ситуацията при вас ще е по-деликатна. За любов е малко неустойчив периода. Ще имате очаквания, които няма да се сбъднат. Трябва да използвате по-деликатен и артистичен подход към човека, който ви интересува.

Благоприятни дни – 29, 30.10.

Неблагоприятни дни - 02, 03.11.

Везни – Благоприятна седмица. Ще преобладава делово настроение у вас. Всичко, което започнете, може успешно да бъде завършено, но само ако сте достатъчно решителни и имате ясно поставени цели. Проявявайте здрав разум, който да е насочен само към най-същественото. Ще трябва да преразгледате някои свои планове. Не се концентрирайте върху негативните моменти. Някои хора край вас не са съвсем доброжелателни и искрени, затова бъдете много предпазливи. Доверявайте се на интуицията и не се оставяйте да ви подлъжат със сладки приказки.

Благоприятни дни – 31.10.;01.11.

Неблагоприятни дни -29, 30.10.

Скорпион – Откриват ви се твърде много възможности в най-различни сфери, но претовареността може да отнеме от силите ви и неблагоприятно да се отрази на здравето ви. Активно придвижвайте плановете си в първата половина на седмицата, а втората посветете на личните си дела. Не се учудвайте, ако има малко повече емоции през периода. За да избегнете досадните недоразумения и да не стават грешки, постарайте се добре да обмисляте своите действия. Опитайте се да почивате повече и съвсем не пренебрегвайте пълноценния сън. Времето за лична свобода е в ръцете ви.

Благоприятни дни – 29, 30.10.; 02, 03.11.

Неблагоприятни дни - 31.10.;01.11.

Стрелец - Нека скромността ви се ограничи до факта, че няма да говорите твърде много за постиженията си. Не се страхувайте да вземате решения, да поемете отговорност. Събитията до голяма степен ще зависят от вашите действия. Седмицата ще е наситена с много контакти, както делови, така и лични. Трябва да балансирате между работата и семейството. Крайно време е да приключите с много неща около себе си. Ако се окажете верни на целите си, то обстоятелствата ще ви открият нови перспективи и ще подкрепят начинанията ви. От странични източници ще получите полезна информация. Не се страхувайте от новото, което се задава.

Благоприятни дни – 31.10.;01, 04.11.

Неблагоприятни дни - 02, 03.11.

Козирог - Тази седмица ще трябва да покажете дипломация, не бива да се промъквате във вътрешния свят на други хора без покана. Ще се радвате на добър жизнен тонус. Обстановката започва да се нормализира. Воля плюс целеустременост плюс организаторски способности ще доведат до успех на много от начинанията ви. Ако забележите, че съдбата е благосклонна към вас, действайте уверено - тя обича смелите. Не се страхувайте да експериментирате, да поемете инициативата, чувствайте се свободни да изявите себе си. Напрежението на работното място малко ще ви поизпоти, но няма страшно. При някои ще се отрази върху увеличение на доходите.

Благоприятни дни – 02, 03.11.

Неблагоприятни дни - 29, 30.10.; 04.11.

Водолей – През тази седмица вероятно ще ви се прииска да промените някои неща в живота си. Освен желанията ви ще има наличие и на добри възможности, за да го осъществите, така че гледайте да не пропуснете шансовете. Доста от вашите замисли биха могли да се реализират, но само ако подходите правилно в този момент. Работата ви ще бъде ефективна, тъй като са ви обхванали и делови пориви. Ще намерите решението на сложен казус за вас. Не пропускайте възможността да покажете ерудиция и яснота на ума там, където е необходимо. Ще ви вълнуват силно въпросите за любовта, вярата и приятелството.

Благоприятни дни – 04.11.

Неблагоприятни дни - 31.10.;01.11

Риби – Най-накрая ще почувствате енергия вместо апатията, която изпитвахте досега. Седмицата ще премине за вас в доста суетене, дребни проблеми и грижи. В някои периоди всичко ще бъде много добро, отлично и прекрасно, в други – не толкова. Ще разполагате с малко свободно време, а ще ви се иска да свършите толкова много неща. Ще трябва да се разделите с някои отживелици. Ще откриете благоприятни възможности. По никакъв начин не пренебрегвайте здравето си. Подходящо време да промените средата и да съберете нови впечатления, така че ако можете да пътувате – направете го.

Благоприятни дни – 29, 30.10.

Неблагоприятни дни - 02, 03.11.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив