Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 08 - 14.10.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 08 - 14.10.18

Седмичен хороскоп – 08 - 14.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През седмицата ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Успехът ще съпровожда само тези, които използват собствените си способности и таланти, а не онези, които разчитат единствено на материалната страна на живота. Главният акцент на грижите ви ще падне върху дома. Старайте се да се вслушвате и в гласа на останалите членове на семейството и не настоявайте само на своето. Прекрасно ще ви се отдава самопрезентацията, затова общувайте, запознавайте се, договаряйте се. В личният ви живот имате светли перспективи. Използвайте времето да укрепите отношенията с любимия човек.

Благоприятни дни- 12, 13, 14

Неблагоприятни дни- 08, 09

 

Телец - Не правете опити да моделирате действащите условия според собствените си желания. Така само ще предизвикате допълнително напрежение, което едва ли помогне за осъществяване на целите ви. Ако планирате нещо, ще трябва да съберете повече информация. Не игнорирайте възможностите за реклама. Не вземайте решения лекомислено, защото грешките са на една крачка от вас. Чести пътувания за тези, които се занимават с търговска дейност и посредничество. Нови запознанства и разширение на контактите. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси. Бъдете крайно внимателни в интимните си отношения.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 10, 11

 

Близнаци – Настъпва благоприятен период за тези, които са готови здраво да поработят. За да можете да успеете във всичко, разпределете работата си по степен на важност. На работното място атмосферата е сравнително спокойна. Някои от колегите ви отвръщат със симпатия. В личен план нещата вървят добре, но ако има сложни ситуации, те могат да се решат от самосебе си. На път сте да постъпите несправедливо с някого. Дано успеете да се усетите. Семейната обстановка изисква сериозни разговори, след което ще ви олекне значително. В приятелска среда ще получите разрешение на някаква лична дилема.

Благоприятни дни- 08, 09

Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

 

Рак – През новия период имате всички шансове да реализирате някои свои идеи. Търсете социални контакти, бъдете активни и действени. Използвайте вашето обаяние и шармантност. Ако успеете да се възползвате от възможностите, седмицата ще е положителна. Има хора, които опитват от време на време да ви провокират, дебнещи за някоя допусната грешка от ваша страна. Не е зле да бъдете по-предпазливи, да си пазите гърба и да не им се противопоставяте открито. Ще промените някои неща в ежедневието, които не ви харесват. Може да има семейни търкания, но най–после ще намерите подход към половинката си и ще изчистите недоразуменията.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 08, 09 

 

Лъв – Успехът през седмицата е постижим само чрез последователни действия, сдържаност и самоконтрол. Добра настройка ще имате през следващите дни. Някои от вас ще стъпят на пътеката на промяната. Здравето може ви да създаде малки проблеми. Вземайте профилактични мерки. Общуването с хората ще бъде полезно и приятно. Ставате обаче твърде податливи на чуждо влияние, не допускайте да ви влияят при вземане на решения. Твърде романтично сте настроени и обръщате неусетно гръб на здравия разум. За свободните представители на знака ще има доста благоприятни възможности, стига да не ги проспят.

Благоприятни дни- 08, 09, 12, 13, 14

Неблагоприятни дни- 10, 11

 

Дева – Мнозина влизат в нов етап от своето развитие. Досега трябва да сте привели всички дела в ред. Ако не сте сигурни в нещо, просто не го правете. Имате нужда от подкрепа в тила си. Неочаквано ще бъдете въвлечени в конфликтна ситуация, която ще постави на изпитание търпението ви. В някои моменти трябва да заемете неутрална позиция. В отношенията си с партньора трябва да се придържате към тактиката на компромисите и отношенията ви отново ще влязат в желаната от вас посока. В почивните дни се обезпечете с достатъчно количество сън, правилно хранене и комфортна обстановка.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

 

Везни - Ситуацията е леко нестабилна и малко подвеждаща. През тази седмица ще има малко повече вълнения, възможна е промяна на някои ваши планове, а също може и да се простите с някои надежди. Ще изпитвате напрежение в ежедневието. Ръководете се повече от вашият тънък усет,  изобретателност, практичност и работоспособност, за да вървите право към целта. Не се изключва нестабилност в партньорските отношения. Поведението на партньора ви може да стане напълно непредсказуемо и неадекватно според вас. Благодарение на други хора ще попаднете на нови възможности. Направете тези есенни дни запомнящи се, съберете повече ярки впечатления.

Благоприятни дни- 12, 13, 14

Неблагоприятни дни- 08, 09

 

Скорпион - Някои досегашни интереси отстъпват място на по-амбициозни планове при мнозина от вас. Избягвайте рисковите ситуации. Пътуванията могат да бъдат съпроводени с неприятности. Седмицата не е безопасна за финансите ви. Ще имате и допълнителна работа, но на увеличение на възнаграждението не разчитайте. Твърде е възможно да трябва да се откажете от част от намеренията си, за да успеете да осъществите други. До голяма степен всичко зависи от вашата нагласа и възприятия. В интимен план нещата са доста променливи. Склонни сте да анализирате прекалено любовните си контакти, но не се знае до какви изводи ще стигнете. Ако си дадете възможност за компромиси, всичко ще се нареди.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 10, 11

 

Стрелец - Събитията през седмицата се подреждат според диктовката на съдбата. Не се натоварвайте с много работа и с прекалено общуване. Конкурентите ви може да водят скрита борба, а вие се нуждаете от малко почивка. Не се дразнете на околните, ако имат различни желания от вашите, не влизайте в конфликти и не критикувайте никого. Ще се чувствате привлечени от много неща. При мнозина ще се активира любовния дух. Засилване на сексуалния нагон може да ви подтикне към изневяра. Служебните флиртове в момента не са за предпочитане. Не смесвайте двете понятия – любов и работа. Оставете ги в чистият им вид.

Благоприятни дни- 08, 09

Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

 

Козирог - В повечето от вас ще се прояви желанието за самоизява. Навлизате в продуктивен период, затова се съсредоточете в кариерните планове. Околните ви намират за доста обаятелни и привлекателни. Оптимизмът ви е заразителен. Постарайте се да бъдете също и по-любезни, за да подсилите образа си. Добри взаимоотношения с колеги и приятели. Пазете се от измами и провокации. И най-вече ще постъпите добре като не им отвръщате. Ще мислите освен за работа и грижи за доста други приятни неща. Смело можете да вземете инициативата за романтичните отношения във ваши ръце.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 08, 09 

 

Водолей - Вашата общителност и дипломатичност биха могли да ви помогнат много в работата. Използвайте също тънкия си ум и стремежа към познания, съчетани с добрите ви способности за усвояване. Старайте се да не разпилявате сили в различни области или дейности. Вместо това си концентрирайте усилията и уменията, за да преуспеете в своите начинания. Предстоят малки трудности или грижи по децата. Обърнете повече внимание на техните нужди. Имунитета ви е отслабен. Грижите за здравето трябва да станат приоритетни.

Благоприятни дни- 08, 09, 12, 13, 14

Неблагоприятни дни- 10, 11

 

Риби - Очаква ви една динамична седмица. В сравнение с миналата, през тази ще дишате по-леко. Внимавайте с важните решения и крайните мерки. Възможно е по-късно да съжалявате за импулсивността и прибързаността си. На моменти ви липсва вътрешен баланс. Не отговаряйте на опити за провокация и не се поддавайте на манипулиране. Не обръщайте внимание на дразнещите дреболии. Има толкова по-важни неща. Акцентът ще падне върху домашните ангажименти. Някои от вас ще предприемат домашни ремонти, смяна на интериора, нови придобивки, подмяна на стари вещи. Сполука в любовта.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 12, 13, 14

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още