Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 12-18.11.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 12-18.11.18

Седмичен хороскоп – 12-18.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не съсредоточавайте вниманието си върху дреболиите, а се концентрирайте върху най-важните неща. Вие сте общителни и приятни. Ще имате много срещи с приятели и познати, планирани и непланирани. Постарайте се, въпреки оптимистичното настроение, да прецените реално силите си и да не се претоварвате с ненужни тревоги и неприятности. И не трябва да търсите утеха в работата от проблемите на личния живот. Благоприятно време за ремонт или благоустройство на жилището. Много е важно да не се поддавате на унинието. Избрали сте правилния път. Продължавайте да вървите по него.

Благоприятни дни –14, 15

Неблагоприятни дни - 12, 13

Телец – Може да бъдете особено мечтателни през тази седмица. Всичко би било наред, но вашите мечти няма да са от най-практично естество, някои може да се окажат доста странни. Събитията, които се случват в средата на седмицата, могат да ви избавят от някои стари комплекси. Ако продължавате в същия дух - най-вероятно след известно време ще трябва да бъдете лекувани от преумора! Крайно време е да предприемете солидна почивка и да установите режима си за деня. Преди всичко си подсигурете повече часове сън. Да лягате късно и да ставате рано – никак не е добре! Вечер не яжте нищо тежко. В края на седмицата са възможни приключения.

Благоприятни дни –16, 17, 18

Неблагоприятни дни - 14, 15

Близнаци – Ще започнете седмицата максимално енергично. Колкото повече енергия влагате в работата, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Не очаквайте, че всичко ще се нарежда от само себе си. През следващите седем дни е много важно да не губите контрол над нещата. Вие изглеждате малко нервни, но не трябва да позволявате на емоциите да удържат победа над вас, трябва да докажете кой е истинският господар на ситуацията. Ще съумеете да направите правилния избор и да почувствате мир и хармония. Неизпълнените обещания могат да доведат до конфликти в семейството. "По-малко думи, повече действия" - това мото трябва да следвате.

Благоприятни дни –14, 15

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

Рак – Тази седмица ще трябва да защитавате вашите интереси и това понякога ще е много трудно. В понеделник ще се появят нови делови партньори, бъдете честни и безпристрастни към тях. Роднините може да се нуждаят от вашата помощ в четвъртък. В петък се опитайте да контролирате ситуацията и да действате разумно. В събота не стойте у дома, идеалният вариант е да прекарате деня в приятна компания, да отидете на разходка или на кино. Тази седмица очите ви ще бъдат особено уязвими. Може да почувствате сухота, сърбеж, зачервяване и възпаление на клепачите. Опитайте се да стоите по-малко време пред монитора на компютъра.

Благоприятни дни –16, 17, 18

Неблагоприятни дни - 12, 13

Лъв – Като цяло, седмицата ще бъде много успешна. Особено, ако не позволите на вашите комплекси да ви контролират, а да вземете ситуацията в свои ръце. Периода ще ви донесе нови цели и нагласи. Опитайте се да не губите ценно време. Всичко планувано може да бъде изпълнено, ако спокойно и ясно вършите работата си. Не започвайте нови проекти в понеделник. Не преследвайте два заека едновременно. Ако се занимавате с бизнес, вашият доход може да се увеличи значително. Опитайте се да създадете уютна атмосфера у дома, но недейте да изяснявате отношенията с близките. Тези дни вашият уязвим орган ще бъде черният дроб. Бъдете изключително внимателни. Желателно е да се откажете от употребата на алкохолни напитки, твърде мазни храни.

Благоприятни дни – неутрални

Неблагоприятни дни- 14, 15

Дева – Ще има много работа, при това най-разнообразна, така че една от основните задачи на тази седмица е да изберете най-важните приоритети и нещата, които могат да бъдат отложени. Трябва да се научите да защитавате интересите си. В сряда приятелите ви могат да ви помогнат по важен въпрос. В четвъртък опитайте да не правите прибързани решения: първо помислете добре, после действайте. В събота пътуванията ще бъдат успешни. Тази седмица здравето ви е застрашено от три фактора - липса на сън, преяждане и недостиг на положителни емоции. Ако искате да поддържате добро здраве - избягвайте ги. През втората половина на седмицата е възможно ново романтично запознанство или среща с бивш партньор.

Благоприятни дни –12, 13

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

Везни –Желателно е тази седмица да не се обезкуражавате и да не изпадате в самосъжаление. Търсете във всичко положителната страна. Може би вашият възглед за някои материални и духовни ценности ще се промени. И това може да повлияе положително на вашата съдба.Част от плановете за тази седмица може да бъдат нарушени от непредвидени обстоятелства. Не се притеснявайте, имате чудесна възможност да реализирате плановете си малко по-късно. Възможно е в самото начало на периода здравословното състояние да се влоши малко и да не можете да откриете очевидни причини за това. Не се притеснявайте, най-вероятно е, че на организма ви липсват някои витамини или микроелементи.

Благоприятни дни –14, 15

Неблагоприятни дни - 12, 13

Скорпион – Тази седмица скритите проблеми ще станат видими, което означава, че е време да ги решите спешно. По този начин ще се предпазите от сериозни трудности в бъдеще. Благодарение на предприемчивостта и въображението си ще можете да намерите успешен изход от най-трудните ситуации. Като цяло ще разберете, че всичко върви добре. У вас ще се появят енергията и желанието да работите, да обичате, да творите. Помислете какво трябва да направите, за да получите това, което искате. Планирайте си нещата за близкото бъдеще. В петък ще имате приятна среща. Неделя е добър ден за приятелско общуване.

Благоприятни дни –16, 17, 18

Неблагоприятни дни - 14, 15

Стрелец – Настъпва доста благоприятен период, но не забравяйте, че конкурентите не спят. Решителността ви е забележителна, но понякога е по-добре да сдържате вашите пориви. Важно е с разум да разпределите силите. Доверете се на интуицията. Благоприятно време, за да сложите в ред нещата си, да оправите документацията, ако работите с такава. В събота можете да зарадвате себе си и хората около вас с интересни идеи и неочаквани решения. В настоящия период се нуждаете от физически упражнения, за да поддържате добра форма, но те трябва да бъдат умерени. По възможност не шофирайте сами, особено на дълги разстояния.

Благоприятни дни –14, 15

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

Козирог – В началото на седмицата е възможно нарушение на задълженията от страна на партньорите и като следствие възникване на конфликт. Ще успеете да уредите всичко. В сряда са вероятни усложнения в отношенията с вашето ръководство. Изтъквайки недостатъците на други хора, помнете за собственото си несъвършенство. Не забравяйте, че критиките трябва да са конструктивни. Важно е да пренебрегвате клюките и слуховете, които някой ще се опита да ви каже. Малко е вероятно те да имат някаква правдоподобна основа, затова не бързайте да се разстройвате. Пазете очите от прекомерно натоварване.

Благоприятни дни –16, 17, 18

Неблагоприятни дни - 12, 13

Водолей – Тази седмица може да сте сериозно заети с работа, ще трябва да се занимавате с голямо разнообразие от въпроси, задачи и да вземате отговорни решения в различни области. Време е да въведете ред в делата си. Но ще укрепите авторитета си. Време е да преразгледате ценностите. Започнете със себе си - очевидно сте се недооценявали. Ще се наложи да покажете постоянство и увереност, ще трябва да изразходвате много сили, за да убедите колегите в своята правота. Препоръчително е да се движите повече - да ходите пеша. Не давайте поводи за ревност на любимия човек.

Благоприятни дни – неутрални

Неблагоприятни дни- 14, 15

Риби – В професионалната дейност може да преживеете някакъв неуспех, разочарование. Във вторник, опитайте се да не вземате участие в конфликтите на работното място, другите ще се разберат без вас. В петък ситуацията вероятно ще се промени драстично, този ден ще трябва да вземете сериозно решение, от което може да зависят вашите перспективи за близко бъдеще. Съмненията в собствените си способности ще изчезнат и това ще допринесе за подобряване на ефективността ви. Не вярвайте на ласкателства, пазете се от измама. Може да забележите, че започвате по-бързо да се уморявате. Препоръчително е да се наспивате достатъчно. В противен случай няма да се справите с нервното претоварване.

Благоприятни дни –12, 13

Неблагоприятни дни – 16, 17, 18

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети