Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 22.10.18 – 28.10.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 22.10.18 – 28.10.18

Седмичен хороскоп – 22.10.18 – 28.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Сега е вашето време, колкото и да далеч от истината да ви се стори това изявление. Тази седмица ще имате желание да промените нещо в собствения си живот. В допълнение към желанието ще имате и възможност да го направите. Така че използвайте този шанс. Сега е подходящо време за разширяване на обхвата на дейностите, кариерното развитие, решаването на сериозни професионални проблеми. В средата на периода може да има различни несъответствия. Съдбата може да ви поднесе романтична среща. Но не бързайте със заключенията, помислете внимателно за всичко.

Благоприятни дни - 27, 28

Неблагоприятни дни - 22, 23, 24

Телец – Опитайте се да разпределите рационално силите за цялата седмица. Творчеството в уединение ще възстанови енергията ви. Периода може да постави солидна основа за кариерата на мнозина. Но ще трябва да станете по-гъвкави и по-дипломатични. В понеделник е възможно изпълнението на някое от желанията ви. В сряда не е препоръчително да се започне нещо ново или значително. В четвъртък е добре да обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията с колегите. Ако успеете да постигнете конструктивно споразумение, ще имате възможност бързо да завършите важен проект.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 25, 26

Близнаци – Ще бъдете предразположени към спонтанни действия. Това може малко да ви попречи, но ще ви съпътства сполуката. Сега сте активни и позитивни, готови да изследвате света и да се наслаждавате на живота. Трябва просто да насочите мощната си енергия в творческа и съзидателна посока. И гарантирано ще постигнете успех и печалба. Вашите творчески идеи ще привлекат много хора и при някои даже ще донесат доходи. Ще имате причина да се зарадвате на събитие, постижение или благоприятно развитие на обстоятелствата във ваша полза.

Благоприятни дни - 22, 23, 24

Неблагоприятни дни - 27, 28

Рак – Седмицата е благоприятна за вас в много отношения. Разбира се нищо няма да получите даром. Плувайте по течението. Не бързайте нещата да се случват, не форсирайте събитията. По-добре да бъдете внимателни, тъй като неудържимият ви темперамент може да доведе до сериозни кавги с онези, които са важни за вас. Понеделник е добър ден, за да започнете големите и важните неща, които обещават печалби. В четвъртък ще трябва да работите упорито. Нов човек ще се появи във вашето обкръжение. Добро развитие на вашите контакти. Някаква новина ще стане повод за оживено обсъждане с близки хора.

Благоприятни дни -25, 26

Неблагоприятни дни - 22, 23, 24

Лъв – Оптимизмът ще ви позволи да се справите с всеки проблем. На практика през цялата седмица, с изключение на сряда, ще бъдете придружени от лекота, която ви позволява да овладеете ситуациите и да се справите с препятствията майсторски. Периода способства полезно запознанство и получаване на важна информация. Консултирайте се със семейството си, ако трябва да вземете сериозно решение. Ще бъде полезно и приятно да разговаряте с приятели. Някакви обстоятелства ще ви напомнят за нещо от вашето минало, за нещо, за което не сте се сещали отдавна.

Благоприятни дни - 22, 23, 24, 27, 28

Неблагоприятни дни - 25, 26

Дева – Работата ви ще върви лесно и интересно. Старайте се да бъдете приятни събеседници, а не мърморещи сухари. Обърнете повече внимание на деловите партньорства. Ако работите в един и същ екип с активни хора, то ще бъде доста просто да успеете, особено тази седмица. Във вторник внимавайте, не давайте основания за клюки. През уикенда се препоръчва да смените обстановката, новите впечатления очевидно ще са ви от полза. Не е изключено да се появят проблеми във връзка с близки хора, повреда на битова техника или други обстоятелства свързани с дома ви. Не се обръщайте назад и гледайте напред и философски на всичко, което се случва.

Благоприятни дни - 25, 26

Неблагоприятни дни - 27, 28

Везни – Във вас назряват вътрешни промени и докато новият ви облик е неясен, се въздържайте от откровени разговори дори с приятели и близки хора. Не е по вашите сили да влияете на хода на събитията, но можете да се подготвите за всякакви изненади. Вчерашните ви опоненти могат да станат днес надеждни съюзници. Най-неблагоприятните дни от тази седмица са понеделник и вторник, затова бъдете внимателни, а събота и неделя са благоприятни – възползвайте се. През тази седмица за вас ще бъде важно да запазите спокойствие, да имате търпение, да не се поддавате на злобни или завистливи коментари, да не отговаряте на провокации.

Благоприятни дни - 27, 28

Неблагоприятни дни - 22, 23, 24

Скорпион – Ентусиазмът, творческата нагласа и доброто настроение няма да ви напуснат през цялата седмица - възползвате се от това успешно съчетание. Ще имате време да помислите за смисъла на живота и да откриете новото значение на познатите неща. Контактите ви ще бъдат важни за вас, защото ще получите чрез тях важна информация, полезни съвети или нови шансове за развитие на ваши идеи и планове. Доста ангажименти ви се насъбират през периода, с които ще трябва да се справите. Много хора ще разчитат на вас. Ще ви се случи нещо много хубаво през следващите дни.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 25, 26

Стрелец – В началото на седмицата може да имате временен застой в работа, но ще имате повече време за установяване на личен живот и дружеско общуване. Не бъдете прекалено критични, не оказвайте натиск върху хората. Старайте се да не правите обещания, защото ще бъде много трудно да ги изпълнявате. Каквото имате да свършите, направете го сами доколкото ви позволяват възможностите и ресурсите, които имате. Може да решите да се върнете към свои стари идеи и планове. Някои от вас ще се притеснят или разтревожат за нещо свързано с близък човек. Ще чуете новина, която ще ви заинтересува.

Благоприятни дни - 22, 23, 24

Неблагоприятни дни - 27, 28

Козирог – Тази седмица съществува опасност да бъдете заплетени в даване на показания на кого, кога и какво сте обещали. Бъдете честни! Не лъжете и не преувеличавайте. През втората половина на седмицата ще имате проблеми с точността, както поради собствена вина, така и по причини, които не са под ваш контрол. Когато общувате с близки хора, е необходимо да имате търпение и да се опитате да избегнете конфликти. Ще ви се зароди в мисълта нова идея и ще започнете да обмисляте как да я реализирате. Не е изключено да възникнат проблеми със здравето ви. Многото ангажименти или проблеми от друго естество пречат на любовните ви отношения да протичат нормално.

Благоприятни дни - 25, 26

Неблагоприятни дни - 22, 23, 24

Водолей – Тази седмица ще има повече стрес в ежедневието ви, но пътеката по която сте тръгнали ще ви отведе към успех или към реализацията на нещо важно за вас. Ще успеете да разчистите проблеми или притеснения, които сте имали напоследък. Възможно е да имате по-често подтиснато настроение или кратки депресии, като в такива моменти прекарвайте повече време навън с приятни хора или занимания. Ще имате повече домашни ангажименти, разходи за дома си или други семейни задължение. Любовният ви живот ще се развива интересно, позитивно, с приятни срещи или контакти.

Благоприятни дни - 22, 23, 24, 27, 28

Неблагоприятни дни - 25, 26

Риби – Тази седмица ще бъдете толкова енергични и оптимистични, че изобщо няма да има пречки за вас. Просто ги изтласкате от пътя си. Изненадите през периода ще са по-скоро радостни, емоционално позитивни, отколкото обратното. Сега е подходящо време да експериментирате, но не се увличайте, всичко хубаво е в умереността. Ако вашите близки не разбират нещо, изчакайте да помолят за изясняване или съвет. Има опасност да се обади старо хронично заболяване. През уикенда просто се нуждаете от активна почивка. Желателно - в добра компания.

Благоприятни дни - 25, 26

Неблагоприятни дни - 27, 28

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още