Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 15 - 21.10.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 15 - 21.10.18

Седмичен хороскоп – 15 - 21.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През седмицата трябва да усмирите малко своите пориви, защото всяка импулсивност е противопоказна. Спокойно изпълнявайте практическите си ежедневни задачи. Във вторник следобед и сряда преди обед е желателно да съкратите контактите и деловите срещи до минимум, а още по-добре е, ако ги отложите за друго време. С деловите партньори ще сте на противоположни мнения и трудно ще стигнете до разбирателство в този момент. Ново запознанство може да промени светогледа ви. Мнозина от вас се подготвят за нови кардинални промени. Това може да стане постепенно. Не предприемайте резки действия.

Благоприятни дни- 14, 17, 18, 19
Неблагоприятни дни- 15, 16

Телец- В началото на седмицата все още може да изпитвате някакво вътрешно безпокойство. Заемате се с въпросите, които е трябвало да бъдат решени отдавна, но все са били отлагани досега. Чувствате, че на вашите отношения сякаш нещо не им достига. Нуждаете се от съвет? Добре, но на този етап решенията и изходът от създадената ситуация зависят само и единствено от вас. Потърсете отговора в себе си. Също трябва да проявите търпение, за да не изплашите и прогоните късмета си. Движете се с малки крачки, придържайки се към правилните действия. В семейството (или връзката ви) има вероятност да възникне конфликт, който може да бъде както на битова основа, така и на междуличностна.

Благоприятни дни-15, 16, 20, 21
Неблагоприятни дни- 17, 18, 19

Близнаци – Неочаквани събития през седмицата могат да изменят обичаният ход на делниците ви. Можете да се заемете с новото си дело, но преценете още веднъж своя потенциал. Кажете “Да” на новия избор! Да разчитате само на собствените си сили не винаги е мъдро решение. Замислете се за положителните страни на съвместната дейност и не се отказвайте от вариантите за работа по съвместителство. Постарайте се да помогнете на близки хора, които се нуждаят от вашата помощ. Стремежът да прехвърлите отговорността върху партньора си може да доведе до конфликтна ситуация. Свободните от вас имат сериозни изгледи за успех в любовта.

Благоприятни дни- 17, 18, 19
Неблагоприятни дни- 20, 21

Рак – Всеки ден е различен сам по себе си. Понеделника ви ще е успешен, ако предварително сте планирали всичко и ако контролирате своите емоции. Неочаквана приятна среща около средата на седмицата ще ви зарадва много и ще повдигне духа ви. Ще срещнете човек, който ще ви вдъхнови и насърчи. Първата половина на периода е благоприятна за гости и развлечения, докато втората е по-рискова и са възможни разногласия и напразни спорове. Ще има моменти, когато ще е необходимо да запазвате пълно самообладание. Не забравяйте това!

Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 15, 16

Лъв – В общи линии това е спокоен период за вас. Отделете повече внимание на професионалните си отговорности. Някои Лъвове ще се окажат пред избор за нов път на своята кариера. Ще трябва да излезете от рамките на привичното си обкръжение. Чувството за собствено превъзходство над останалите ще възпрепятства пълноценното ви общуване. Бъдете крайно внимателни с финансите си. Не се докарвайте до преумора. Ако отделяте повече време за отдих, бързо ще възстановите силите си, в противен случай здравето ви ще пострада. В личен план са възможни интересни обрати. Сърцето ви ще подскаже как да намерите верния път.

Благоприятни дни- 14
Неблагоприятни дни-17, 18, 19


Дева- Времето ще способства да се справите с повечето настоящи проблеми. Ръководството в службата ще прояви известна благосклонност към вас. Можете да се възползвате своевременно от ситуацията. Провеждайте срещите си на неутрална територия. Хармонията в отношенията с любимия човек ще украси света в цветни тонове. Не чакайте любимият човек да се досети за желанията ви и да вземе реализацията им в своите ръце. Поемете инициативата вие. А понеже искате да го/я впечатлите, можете да си позволите нов аксесоар или нов флакон парфюм.

Благоприятни дни- 15, 16
Неблагоприятни дни- 14, 20, 21

Везни- Включете се с пълна сила в работните ритми на седмицата. Залогът за успех са решителност и енергичност. Не бързайте да правите прибързани изводи, особено въз основа на сплетни. Квадратурата на Сатурн към знака ви предизвиква за много от вас големи затруднения. Може да се окажете въвлечени в служебен конфликт. Не е изключено да имате дълги и бурни обяснения с интимния си партньор/ка и разправии прекъсвани с временни примирия. Към края на периода страстите ще са утихнали и вие ще се радвате на това, че сте заедно.

Благоприятни дни- 14, 17, 18, 19
Неблагоприятни дни- 15, 16

Скорпион- Седмицата е великолепна дотолкова, доколкото ще ви обезпечи с мощен прилив на жизнени сили и ще ви донесе прекрасно настроение. Във вторник и сряда до обяд не планирайте делови или лични срещи. По-малко се доверявайте на хорските думи, защото не знаете кой какво ви мисли. Ще се отвори благоприятна възможност за осъществяването на най-амбициозната част от вашите планове. Внимавайте да не изпуснете интересни идеи и надеждни партньори. Близки хора могат да ви причинят не малко грижи, но бъдете снизходителни с тях и атмосферата в къщи ще бъде практична и идеална.

Благоприятни дни-15, 16, 20, 21
Неблагоприятни дни- 17, 18, 19

Стрелец- Можете да разчитате на успех в делата си в продължение на периода. Настъпва време за творчество и висока активност особено в интелектуалната дейност. Избягвайте обаче да бъдете прекалено усърдни. Постарайте се служебните проблеми да не нарушават личния ви живот. Ще ви е необходимо усилие в някои моменти, за да намерите общ език с близките ви. Не се опитвайте да убеждавате и да доказвате вашата правота пред никого, даже пред началника си. Ще имате възможност да създадете незабравим ефект у всеки, който отправи по-сериозен поглед към вас.

Благоприятни дни- 17, 18, 19
Неблагоприятни дни- 20, 21

Козирог- Тази седмица се очертава, че ще протече без особени грижи и усложнения. Понеделник е продуктивен ден за решаване на важни задачи и провеждане на делови срещи. Помислете за разширение в областта на вашите възможности, а също и за придобиването на нови - нова специализация няма да ви навреди, а само ще увеличи шансовете ви. Малкото свободно време ще бъде погълнато от личния ви живот и свързаните с него събития. Домашните проблеми трябва да се решават веднага, по реда на тяхното появяване, иначе те ще ви дърпат назад.

Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 15, 16

Водолей- През предстоящата седмица не всички възникващи въпроси ще ви се отдават да решите бързо, което ще доведе до силното ви раздразнение и нервност. Мълчанието понякога наистина може да бъде злато. Дипломатическият подход към хората и ситуациите, ще ви изведат на предни позиции и ще можете да постигнете много повече, отколкото с каквито и да е други средства. За да не станете жертва на измами, бъдете внимателни и не избързвайте в решенията си. Предупреждение от звездите: не смесвайте любовните отношения с чисто приятелските! В средата на периода са възможни сериозни спорове с партньора/ката ви. Прекарайте повече време с тези, които обичате.

Благоприятни дни- 14
Неблагоприятни дни-17, 18, 19

Риби- Седмицата може иначе да е трудна, но е доста добра за любов. Възможно е да стоите пред прага на сериозни промени в живота си, за които може и още сами да не подозирате. Не оставяйте делата си на самотек, но и не се напрягайте да свършите всичко бързо. За предпочитане е да сдържате своето недоволство особено във вторник и сряда преди обяд. Знаете, че е трудно да се угоди на всеки, затова и не се опитвайте. Приемайте само такива предложения, които действително са ви интересни, а от останалите решително се отказвайте. И нека не ви мъчи съвестта: на никого не сте длъжни!

Благоприятни дни- 15, 16
Неблагоприятни дни- 14, 20, 21

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още