Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Шести дом от хороскопа отговаря за здравето

Хороскоп

Шести дом от хороскопа отговаря за здравето

Снимка:

Шестият знак от нашия зодиакален знак (или шести дом) има голямо влияние върху всеки знак в зодиака. Той отговаря за нашето здраве. Шестият дом включва и лошите навици, които нарушават баланса в тялото. Чрез този знак могат да се опишат основните изисквания, които ще подобрят здравословното ни състояние.

 За Овена шестият знак е Дева и това е най-сериозният знак, който най-сериозно се отнася към здравето. Колкото и да е импулсивен и нетърпелив Овенът, трябва да помисли за диетата, правилното хранене, спазвайки режима на деня. Добре е да спазва редът в заобикалящите неща и спазването на санитарните норми. Но не трябва да мърмори по повод незначителни симптоми на болестта, да търси имена в медицински енциклопедии, да зацикля върху лекарствата. Хранете се редовно, не бързайте.

Телец черпи своето здраве от знака на Везни. Партньорството, хармоничното общуване с околната среда, спокойствието и домашния комфорт, уютът, удобните и полезни вещи са източници на добро самочувствие за него. Именно кавгите и интригите (нисшата проява на Везните) развалят живота на Телец.

Близнаците трябва да пазят здравето си, познавайки „клопките“ на Скорпиона, техният шести знак. Страхът или дори ужасът от болести и недъзи може да изпревари медицинската диагноза. Не бива да драматизирате и да мислите за реанимация изпреварвайки времето. Полезно е да се запознаете с духовните причини за болестите, принципите на работата на енергиите и зависимостта на органите от тях. Огромна загуба на енергия може да възникне поради сексуална разпуснатост и корист в отношенията.

Раците, за да се поддържат в необходимата форма, трябва да спазват принципите на Стрелеца, който е техният шести знак: весело разположение, празнично настроение, щедрост, добродушие. Смятайки себе си за домашен знак, Раците трябва да пътуват от време на време, да изучават други култури, философия, религия, с други думи, да изпълзят от своята рачешка дупка в света и да се отворят към него. Никоя болест няма да сломи Рака, ако той е оптимист.

Добре е Лъвовете да бъдат отговорни и дисциплинирани, като Козирог, който е техният шести знак. Именно представителите на този знак могат да мобилизират Лъва за лечение и грижа за здравето му. Точната диагноза и точно определеното лечение трябва да бъдат чути само от лекуващия лекар. На вас ви е необходима слънчева светлина и чист въздух. Не се преуморявайте. За ас е полезно да изхвърляте гнева и напрежението си навън още в момента, когато ги почувствате. Не се подлагайте на мълчаливи страдания.

Девите са представители на знака на медицината, но тъй като Водолей е техният шести дом, те търсят иновативни методи на лечение, нови и прогресивни. Връзката на човешкото здраве с общото състояние на обществото и признаването на човек като част от макрокосмоса е възгледът на Девата за болестта и възможността за възстановяване. Водолеят е отговорен за състоянието на висшата нервна система, така че е добре всяка Дева да е спокойна, да не се дразни и да не се тревожи за нищо. Ако много се тревожите, ще стигнете до нервно изтощение. Не трябва да се преуморявате, особено по отношение на социалните си ангажименти. Често се разхождайте и дишайте дълбоко чист въздух.

За Везните е полезно често да се отпускат и релаксират, да имат достатъчно здравословен сън и положителни емоции, да посещават басейн, водни източници. Риби е техният знак на здравето. Алкохолът, всяко наркотично вещество е враг на този знак и преди всичко вреди на бъбреците, „слабото място“ на Везните, влияе негативно и на психическото им състояние. Добре е да пиете повече вода, за да пречиствате бъбреците си. Вземайте витамини, като наблегнете на витамини А и Е, ако имате проблеми с кожата.

Шестият знак за Скорпион е Овен. Ако трябва да се извади зъб, тогава без колебание ще го направи веднага, това е принципът на лечение на Скорпиона. Смелост не му липсва, не се страхува от болката, похвалата още по-бързо ще го отведе до вратата на лекаря. Трябва да се грижат за всички физиологични компоненти на главата и да мислят за положителното и полезното. Избягвайте стресиращите ситуации. Отделяйте поне по половин час на ден за себе си за възстановяване. Не приемайте лекарствени стимуланти.

Здравословната и естествена храна, топлината на жилището и околните, близостта до земята при Стрелеца са продиктувани от Телец – техният знак на здравето. Децата - Стрелец страдат от ангини, когато не получават нужните грижи, а възрастният Стрелец страда от заболявания на щитовидната жлеза. Трябва да се храните балансирано.

Козирозите са в състояние максимално подробно да информират себе си и близките си за всички видове заболявания и тяхното лечение. Знакът Близнаци, който е техният знак на здравето напомня за нуждата от чист въздух, разходки, повече движения, общуване. Ако сте уморени от работа и отговорности, качете се в колата или се разходете из града или околността. Отпуснете ума и нервната система. Ако се чувствате нещастни в нещо, не се насилвайте да търпите,вземете съдбата си в свои ръце.

За здравето на Водолей са важни семейството, дома и емоционалното спокойствие. Те са като деца или вярно, както Раците са капризни, палави, изискват също внимание, грижи, участие. Мислите за болест или старост са вредни. Общуването с болни означава да усещате страданието на другите върху себе си, толкова голяма е чувствителността ви. Не позволявайте на тривиалните емоционални проблеми да ви завладеят. Хранете се правилно, не претоварвайте стомаха, осигурете си здрав сън. Без необходимите часове сън вие няма да бъдете в състояние да мислите разумно и да вземате правилни решения по важните въпроси.

Рибите са здрави и щастливи, когато животът им следва принципите на знака на Лъв - техният знак на здравето. И това са - празненства, страстна любов, публично признание за техните таланти и тяхната изключителност. Те трябва да се увличат по нещо и това хоби трябва да бъде полезно за тях и другите. Децата, игрите и грижите за тях, прогонват всяко униние. Не пренебрегвайте правилното хранене, правете редовно масаж на краката.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още