Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Симорон ритуал за избавяне от негативни ситуации

Хороскоп

Симорон ритуал за избавяне от негативни ситуации

Снимка:

Предупреждение: да се чете само от хора с чувство за хумор

Симорон е програма, която ви дава достъп и възможност за промяна на кодовете на други програми (тоест промяна на вашето поведение или отношение). Това е психотехника, основана на положителното възприемане на света, технология за бърз достъп до нашите вътрешни творчески ресурси, разширяване на самосъзнанието и развитие на умения за управление на реалността. Това, за което мислим, привличаме в живота си. Създателите на този метод са киевските психолози и треньори Петра и Петр Бурлан.

Често се случва ежедневните негативни ситуации, незначителни неприятности, преживявания да проникнат толкова дълбоко в нас, така че да ни попречат да изпитваме радостта от живота и да се наслаждаваме на всеки момент от съществуването. Ние се задълбочаваме толкова дълбоко в не винаги положителните си мисли, фокусираме се върху негативните,  че спираме да забелязваме красотата около нас и звуците на природата - пеенето на птици, ромона на потока, шумоленето на листата.

Да, животът ни понякога поднася неприятни изненади, но определено е невъзможно да се спрем на това. В крайна сметка, колкото по-дълбоко навлизаме в проблема, толкова по-голяма е вероятността от неговото повторение или засилване.

Какво да направите, ако всичко е лошо около вас, ако сте почти смазани от потискащата атака от проблеми и негативни мисли? Ами защо не пробвате да направите ритуала на Симорон, за да се отървете от негативизма!

Как да се отървете от отрицателната енергия за броени минути? Много е просто - трябва да я отърсите от себе си! И го направете забавно, в стил Симорон!

Ритуал „Да се отървем от негативното“

За начало бъдете изправени, отпуснете се. Поемете няколко дълбоки вдишвания и издишвания. Докато вдишвате, вдигнете ръцете си нагоре, при издишването ги спуснете надолу, като едновременно се навеждате към земята.

След като тялото се отпусне и хватката на негатива се разхлаби малко, започнете да се отърсвате от всичко от себе си, включително косата, ръцете, краката, дрехите си - сякаш сте се изцапали с прах и го отърсвате от себе си.

В същото време кажете: „Отрицателно - отърси се! Отрицателно - откачи се!“

Можете да добавите и измислите нещо свое, основното е да го направите забавно и емоционално.

Този ритуал за премахване на негативизма е много ефективен, освен това може да се извършва навсякъде, дори на улицата сред хората ( просто мислено се отърсете).

Ако сте майка и детето ви изведнъж стане капризно - направете тази процедура с дрехите му - след миг ще премахнете всичко сякаш с ръка!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още