Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Симорон ритуали за измъкване от проблеми

Хороскоп

Симорон ритуали за измъкване от проблеми

Симорон ритуали за измъкване от проблеми - Tribune.bg

Предупреждение: Да се чете само от хора с чувство за хумор

Първо да уточним какво е Симорон.

Симорон е програма, която ви дава достъп и възможност за промяна на кодовете на други програми (тоест промяна на вашето поведение или отношение). Това е психотехника, основана на положителното възприемане на света, технология за бърз достъп до нашите вътрешни творчески ресурси, разширяване на самосъзнанието и развитие на умения за управление на реалността. Това, за което мислим, привличаме в живота си. Създателите на този метод са киевските психолози и треньори Петра и Петр Бурлан.

Привличаме нежелани събития в нашия живот. Защо е така? Защото мислим не за това, което искаме, а за това, от което се страхуваме или не искаме. И така всеки ден. Например, явявате се на изпит и ви се пада билет с тема, по която не сте учили, защото сте се страхували, че именно тя може да ви се падне.

Но има начин да промените всичко - използвайки забавната магия - Симорон. Чудесата не се случват там, където не ги очакват. Ние не само ги чакаме, но и ще се позовем на тях.

Ако човек дълго време не може да се измъкне от проблемите, които идват един след друг, мнозина приписват това на лош късмет, на завист, на зли очи или урочасване. 

Във всеки случай човек, затънал в нещастия, дори не мечтае за зашеметяващ късмет, но се надява поне да се прекрати поредицата от бедствия. Това можете да направите сами. Например, с помощта на простите техники на Симорон - необичайна игрова психо-практика, предназначена да постигне желаното чрез забавни и смешни ритуали на прага на абсурда.

Напомням ви, че този метод е подходящ само за хора с изключително чувство за хумор и силна вяра в силата на собственото им подсъзнание.

Можете да се отървете от тежкото бреме на минали и настоящи проблеми по различни начини на Симорон. Представям ви три от най-ефективните.

"Всичко пропадна, шефе!"

Вземете хартия и запишете всичките си проблеми и беди, дори и най-дребните. 

След това нарежете листа на малки парченца, съберете ги в дланта си и сякаш случайно ги изпускате (както в онази поговорка „Всичко, което пада, вдън земя пропада“). 

Трябва искрено да „скърбите” за случилото се (за последен път!): „Ох, как изтекохте през пръстите ми, бедни, мои беди и нещастия! Е, напълно изчезнахте, вдън земя пропаднахте ... "

Като силно се вайкате върху парчетата хартия, помете ги с метлата и внимателно ги изсипете в кошчето.

„Голямото пране”

Ще са необходими два стикера или два листа хартия. На единия напишете „Гума за проблемите от екстра клас”, на другия – изредете всичките си неприятности. Залепете първия стикер към пералнята, хвърлете втория вътре, след като се уверите, че няма дрехи в барабана.

След това изсипете прах за пране, за по-голям ефект можете да добавите белина и да включите на подходящ режим. В края на цикъла се уверете, че не е останала нито следа или петънце от проблемите ви.

„Щастливо плаване!”

Първият етап от този ефективен ритуал е същият - трябва да си запишете неприятностите, но това вече ще стане не на хартия за писане, а върху тоалетна хартия. След това разкъсвате написаното на парчета, като не спестявате нелепите епитети, адресирани до хората, които са усложнили живота ви.

Какво да направите след това, вероятно вече сте се досетили: хвърляте тоалетната хартия без никакво съжаление във водата на тоалетната с думите: „Ти и аз никога няма да се срещнем отново, проблем. Щастливо плаване! ”

Включете фантазията си и се забавлявайте! Насладете се на процеса и се повеселете от душа! Именно тези емоции ще станат отправна точка за привличане на желаното. Сами ще се убедите колко е ефективен „театърът на абсурда”. Експериментирайте и бъдете щастливи!

След това вероятността животът ви да тръгне добре е много голяма. Основното е да провеждате тези ритуали със самоирония и позитивно отношение.

                                                 

Утвърждение!

„Аз вярвам в себе си и в своя успех! С радост приветствам промените и новите възможности! Леко и свободно се движа напред!”

 

 

 

 


Етикети живот

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети