Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар - вторник - 11.01.2022

Хороскоп

Слънчев календар - вторник - 11.01.2022

Снимка:

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Планета - Уран

Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест.

Днес се отварят небесните порти и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас, нашите мисли и действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват лоши постъпки, да се пожелава злото на някого, да се лъже, да се краде.

Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа, където има натрупани всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да се разхождате, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече.

В този ден не трябва да се опитвате да променяте партньора си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Днес е особено противопоказна измяната.

Да се избягва спускането под земята и в шахти, тунели. Не бива да се копае земята. Не трябва да пушите днес – с това осквернявате небето.

Диета – Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.

Облекло – Необходимо е да се носят колкото е възможно по-малко дрехи. Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове. Жените по-добре да не използват козметика. Трябва да са естествени. Хубаво е да не се носят бижута.

Небесни знаци – Научете се да четете знаците по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една и съща форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности.

Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.

Падане от високо е знак, че сте се главозамаяли, не преценявате правилно нещата.

Ако видите искра при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.

В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво звезда – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното.

Ако видите в небето подобие на букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е изоставил към този момент.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема