Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – четвъртък – 09.07.2020

Хороскоп

Слънчев календар – четвъртък – 09.07.2020

Слънчев календар – четвъртък – 09.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината

21 слънчев ден – Ден на всички Сили на Вселената. Денят е свързан с Учението и Учителя.

Денят е свързан с вечния и безкраен кръговрат на природата и носи силна енергия. Много мощен и в същото време интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Голяма е вероятността срещата ви с хората днес да са кармични.

Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съвети. Запазете яснотата на мислите си. Подходящо е за започване на нещо ново.

Излизайте навън на разходка и сред хората. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва. Ден за тотална борба с домашните и градинските паразити. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се разхождате на големи разстояния. Благоприятно е енергийното лечение.

Не се препоръчват операции. Не трябва да стоите вкъщи в уединение. Не пътувайте на далеко и не пътувайте сами, за да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания - може. Опасно е да проявите нежелание и неумение да платите на доброто с добро.

Диета – Може да се яде тежка храна, месо, гъби и кореноплодни.

Облекло –  Препоръчват се тъмносини и червено-кафяви цветове. Откажете се от светлосиния и пъстрите цветове.

Знамения – Не е добре да се счупи часовник, термометър или друг битов уред – носи неприятности. Ако часовникът се забавя – не е необходимо да правите нищо, ако избързва – ускоряване на очакваните събития.

Ако вятърът отвори прозореца или буря бушува на покрива – знак, че небето ви се е разгневило.

Да намерите блестящ предмет – знак за успех или подарък. Ако нещо падне на пода – знак за загуба или болест.

Ако неочаквано пред вас запалят огън или светлина – знак за здраве, дълголетие и благополучие.

Лошо е да се счупи огледало. Ако цял ден се натъквате на огледала или дори парче от огледало – очаквайте промени в живота.

Ако ви удари клон или вие счупите от дървото – знак за гибел на рода, разрушаване на дома, кражба. Ако паднат листа от дървото до вас – знак за защита и получаване на пари.

Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела.

Сънища – Пророчески са тези сънища, които лесно се запомнят. Всички сънища имат отношение не лично към вас, а към вашето обкръжение.

Числа на деня – 21, 30, 59

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети