Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – четвъртък – 10.06.21

Хороскоп

Слънчев календар – четвъртък – 10.06.21

Слънчев календар – четвъртък – 10.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

22 слънчев ден – Ден на Ветровете, свързан с избора, движение във времето и пространството. Ден на Въздуха носещ живот и свобода. Намира се под влияние на Полярната звезда, която се е считала за звезда на промените. Планета – Меркурий.

Тотем –  Хермелин – индикатор за обществена нравственост.

Денят е пълен с изненади. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя, свързва се с движението във времето. Могат да станат внезапни промени в живота, резки завои в съдбата. Например да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа. Трябва да можете да превключвате бързо и да приемате всякакви събития по-лесно. Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно. Необходимо е да се освободите от всякакви зависимости.

Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), приятелски срещи и делови преговори (само не подписвайте важни документи). Старайте се да стоите по-малко време вкъщи. Прекарайте повече време навън сред хората. Помагайте на приятели и близки. Проявете благородство, чест и достойнство. Благоприятно е за любовни отношения, затова не избягвайте съпружеските обятия, защото можете да привлечете върху себе си презрението на божествените сили. Измяната и изневерите в този ден са недопустими.

Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

Диета – Храната трябва да е лека и вегетарианска. На този ден се препоръчва да се откажете от тежка, трудносмилаема храна. Да се избягва месото, особено с хрущяли и кокали. Препоръчва се салата, зеленчуци, ядки, сушени плодове, слънчоглед, зелен грах, боб, царевица. От алкохола се допуска бира или бяло вино, което не е десертно. Чаят трябва да се превърне в основната напитка в днешния слънчев ден.

Облекло – Избягвайте всички пъстри цветове, особено червено и оранжево. Отдайте предпочитание на неярките и размити нюанси.

Здраве – Горните дихателни пътища са уязвими, затова не се препоръчва използване на дезодоранти, парфюми. Вредно е да се вдишват тежки, остри миризми. Стаите трябва да се проветряват. Не пушете или намалете поне пушенето до минимум.

Знаменията са свързани с времето. Хубаво е времето да е променливо, вятърът да духа в гърба ви – ще бъде един успешен ден. Променливо време оказва промени в живота. Ако е насрещен вятърът – денят ще е неудачен. Ако вятърът размята хартии или счупите нещо – добър късмет.

В този ден в древността следили за облаците. На излизане от къщи погледнете небето. Ако е облачно, обърнете внимание на формата на облаците, които за вас ще имат голямо символично значение.

Ако излезете навън и ви духа вятърът – мъжете отдясно, а жените отляво – означава помощ и подкрепа във вашите дела.

Ако видите как някой пада или самите вие паднете – това е лош знак, показващ неуспех или загуба на приятел.

Сънища – Сънищата са пророчески и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате множество сънища – знак за благоприятни промени в живота.  Да сънувате огън – знак за помощ и успех. Да сънувате дърво в гората – знак за ново запознанство и покровителство. Да се къпете във вода или да сънувате вода е лош знак. Дъжд – знак за изцеление и защита. Да усетите полъха на вятъра, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и покровителство свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за позор и разобличаване.   

Числа на деня – 22, 39, 53, 86


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети