Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – четвъртък – 14.02.19

Хороскоп

Слънчев календар – четвъртък – 14.02.19

Снимка:

С 1 слънчев ден започва новият слънчев месец – Този ден е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Покровителства всички, които са стигнали до духовните учения и религията – тези хора са под защита – планетата Юпитер

Предмети на силата: Лампа, огън, олтар на планината; Изобилие.

Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Днес ще върви на всички оптимисти, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, лидери, началници. Тези, които действат самостоятелно, също ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Към инициативите трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Ако имате съмнения - по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.

Добре е да се проветряват помещенията, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата, да не я разливате. След залез слънце е полезно да си направите парна баня и да се изкъпете. Подходящо за освобождаване на тялото от наднормено тегло – поставяне началото на цикъл на диети, гладуване. Вечерта е време за веселие и отдих.

В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията. Никакви авантюри не се препоръчват. Не прекарвайте деня в уединение, отделени от другите хора. В този ден не е добре да се проявява алчност, ако ви поискат нещо - по-добре е да го дадете. Бъдете щедри и великодушни.

В 1 слънчев ден е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или дайте нещо на първия срещнат просяк.

Диета- Хубаво е да се опече хляб днес, може да го ядете сами или да нагостите гости. Препоръчва се да се пие вино, но червено и затоплено с подправки и с мед - греяно вино. Който не пие вино днес,  показвате неуважение към нашия Творец. 

Цветове на деня - Лилаво, Златисто, Бяло. Черният цвят, сивите и тъмни цветове са забранени. Ако в този ден постоянно се сблъсквате с черен, сив или друг тъмен цвят - това е много лош знак.

Облекло – Добре е да се облечете в нови дрехи, но купени по-рано. Подбирайте светли и ярки тонове. Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове, както и носенето на гранат.

Знамения – Хубаво е в този ден да видите огън – това е знак за благи начинания.

Хубаво е още от сутринта да чуете песента на птиците.

Да намерите блестящи предмети в този ден – знак за благополучие.

Да разлеете някаква течност – знак за бедност или спорове с близките.

Сънища – Добре е да имате ярки сънища. Празненства – знак за богатство и помощ. Огън – знак за „изгаряне” на всички врагове. Да бъдете гладни или кошмари – знак за бедност и страдания.

Числа на деня – 21, 72

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“   

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив