Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – четвъртък – 18.11.2021

Хороскоп

Слънчев календар – четвъртък – 18.11.2021

Снимка:

3 слънчев ден – свързан е с Висшата Справедливост, с разкриване на Божественото и творческото начало в себе си, съхранение на светините.

Тотем на деня е слон, символизиращ огромен потенциал, надежда и опора.

Енергията на този ден е сродна с тази от предния ден. Може да ви осенят внезапни озарения или да направите творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания.

Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Силата на словото достига своя пик. Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощ или внимание, които са ви оказани. Пари, получени днес се считат за благи и е добре да се спестяват.

Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте добра култура на общуване, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си. Не бива да се сквернослови. Мъжете не бива да избягват съпругите си в този ден и обезателно да не им изневеряват.

Лошо е да забравите нещо вкъщи поради разсеяност. Постарайте се нищо да не губите днес. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости. Пазете гласа си. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест, опасност. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Не трябва да се пие вино. Не се препоръчва нищо да се купува. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда.

Диета - Пригответе храната собственоръчно, особено печива – баница, хляб, козунак. Месната храна е противопоказна.

Облекло – Придържайте се към тъмносини, тъмночервени и вишневи цветове. Да се избягва жълто-зеленото. Препоръчват се бижута от ахат.

Знамения – Ако се събудите от лай на куче или навън срещнете куче, което дори да ви лае, това е знак за щастие и благополучие.

Лошо е, ако се обърне чадърът ви или го отнесе вятърът.

Да намерите кожена или дървена вещ – знак за щастие.

Хубаво е, ако цял ден ви се върти в ума някоя песен.

Сънища – Добре е да видите конкретни сънища, да знаете къде отивате и какво правите. Хубаво е на сън да приготвяте храна - знак за материално благополучие. Да видите пари насън е знак за бедност, измама.

Числа на деня – 16, 62, 73  


Топ новини

виж още

Актуална тема