Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – четвъртък – 26.03.20

Хороскоп

Слънчев календар – четвъртък – 26.03.20

Слънчев календар – четвъртък – 26.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек

Ден на хармонията и изцелението, на „мъртвата вода”. Осъзнаване на вътрешната вяра, способността да се възстанови изгубената цялостност, време за победа над комплексите.

Тотем на деня – Синя сойка, Жерав - символи на откровение и посвещение.

Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Грижете се за хората, останалото ще се погрижи само за себе си. Ценното при служенето на другите е, че този процес ни обогатява. Тези, които сеят добри семена в живота, рядко страдат от липса на удовлетворение. Онези, които отделят време, за да се погрижат за другите и го правят от сърце, обикновено жънат богата реколта. Независимо дали става дума за колеги, роднини, приятели или дори непознати, всичко ценно, което внасяме в битието им, се завръща умножено при нас по невероятен начин. Заемете се с укрепване на връзките с близките ви хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Отделете непременно време на своите деца. Ако зарадвате дете в тоз ден, целия месец ще намирате щастие. Сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете. Търсете компанията на хора близки на вас по дух, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Подходящо е за сексуални контакти със сигурни партньори.  Желанието на жените в този слънчев ден е закон и нищо не трябва да им се отказва!

Ден за лечителство. Подходящо е за приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Време за очистване и преображение. Това е такъв необикновен лечебен ден, че и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства. За целта е добре да направите обливане с хладка вода. Три пъти се обливате с хладка вода – нито гореща нито студена. Може да се започне курс на закаляване, ако времето е подходящо.

Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате. Не трябва да се пиянства и буйства. Уединението е противопоказно сега, но тъй като социалната обстановката го изисква, общувайте онлайн.

Диета - Да се пият повече течности. Много е хубаво да се пият билкови чайове и отвари.

Облекло -  Придържайте се към сребристо-сините тонове и избягвайте носенето на ярки цветове, зелено, червено и черно.

Знамения – В древността на този ден са гадаели по птиците. Ако над вас пеят птици – това е щастлив знак. Ако летят на запад или на юг е лошо знамение. Ако летят на север или на изток е добър знак.

Ако случайно попаднете под дъжда – освобождение от всякакви болести.

Счупена посуда – лош знак. Ако срещнете някой с празна чанта -  неприятности.

Сънища – Да сънувате бистра вода – знак за чист живот. Мътна вода - болести.

Числа на деня – 6, 9, 20, 51 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати