Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – четвъртък – 31.01.19

Хороскоп

Слънчев календар – четвъртък – 31.01.19

Снимка:

17 слънчев ден –Време за освобождаване на страховете, ден за защита на справедливостта

Планета Хирон, звездата Арктур. На висше равнище това е Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Денят се свързва още с планетите Юпитер, Марс и Сатурн.

Тотем – Петела, войн, послушник, „Небесният адвокат”, символ на откритост и решителност.

Критичен ден. Нищо не трябва да се планира. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.
Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите и имената в този ден. На човек роден в този слънчев ден трябва внимателно да му се подбира името.

Могат да се подписват важни документи. Може да се пътува на дълги разстояния. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте. Подходящо е за нови запознанства.

Не се препоръчва да се държи отворен прозорец. Противопоказно е да се изпитва страх. Не стойте дълго време у дома. Не бива да спите дълго. Не се гледайте продължително в огледалото. Неблагоприятно е за чистене и изхвърляне на боклуци. Нежелателно е да се сключва брак в този ден. Не се препоръчват интимни контакти. Да не се яде пилешко месо. Да не се обиждат домашните птици и да се дърпат перата им.

Диета – Не се препоръчва да се готви в този ден храна, а приготвена от преди. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др.

Облекло – Добре е да смените дрехите, да облечете нещо ново и чисто. Препоръчва се бяло, жълто, оранжево и тъмно-червено. Откажете се от мрачните тонове, сивите и небесносините.

Знамения – На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Добре е да попаднете на насрещен вятър и птици, особено петел. Ако намерите перо от птица – успех в материалните дела. Ако ви духа насрещен вятър – знак за небесна защита. За тези, които отглеждат домашни птици – да пропее петел от трите ви страни – намислете си желание, то ще се сбъдне. Въобще е хубаво да видите петел, дори да ви клъвне. Също така може да бъде изделие петел.

Да намерите метални предмети – знак за внезапен успех.

Всяко име чуто по време на разговор няколко пъти – предстои скоро да се срещнете с такъв човек.

Негативни знамения са: да има мрачно утро, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Остър вятър в гърба – успеха се е отвърнал от вас.

Сънища – по-добре е да не сънувате. Да се спи малко и на светлина. Всички приятни сънища могат да се изпълнят на обратно. Да сънувате храм – знак за изпитание, за търпение.

Числа на деня – 17, 23, 59, 84

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив