Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – неделя - 18.11.18

Хороскоп

Слънчев календар – неделя - 18.11.18

Снимка:

3 слънчев ден – свързан е с Висшата Справедливост, с разкриване на Божественото и творческото начало в себе си, съхранение на светините

Тотем на деня е слона, символизиращ огромен потенциал, надежда и опора.

Енергията на този ден е родствена с тази от предния ден. Могат да ви посетят внезапни озарения или творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания.

Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм.

Може да се започват големи дела, свързани с благосъстоянието. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестят.

Повече време прекарайте у дома си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да създадете нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощ, внимание които са ви оказани.

Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте култура на общуване, не ругайте никого. Да не се сквернослови. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Прекаленото веселие и радост са противопоказни в този ден. Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда. Да се потите днес е лошо, но да се миете може. Не трябва да се пие вино. Не се препоръчва нищо да се купува. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват. Постарайте се нищо да не губите днес, в това число времето си и гласа. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест, опасност. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си.

Диета – Добре е да се приготви храната собственоръчно, особено печените работи – баница, хляб, козунак. Месната храна е противопоказна.

Облекло – Придържайте се към тъмно-сини, тъмно-червени и вишневи цветове. Да се избягва жълто-зеленото. Препоръчва се бижута от ахат.

Знамения – Ако се събудите от лай на куче или като излезете извън дома срещнете куче, дори да лае, това е знак за щастие и благополучие.

Лошо е, ако се обърне чадърът ви или го отнесе вятъра.

Да намерите кожена или дървена вещ – знак за щастие.

Хубаво е, ако цял ден ви се върти в ума някоя песен.

Сънища – Добре е да видите конкретни сънища, да знаете къде отивате и какво правите. Хубаво е на сън да приготвяте храна- знак за материално благополучие. Да видите пари насън е знак за бедност, измама.

Числа на деня – 16, 62, 73

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

 автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив