Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – петък – 02.07.21

Хороскоп

Слънчев календар – петък – 02.07.21

Слънчев календар – петък – 02.07.21 - Tribune.bg
Снимка:

14 слънчев ден –  Ден за любов и радост, за покровителство на животните. Посвещава се на душите на всички живи същества.

Тотем – Крава, символ на плодородието, хармонията и красотата, която ще спаси света.

Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Денят е добър за парични операции, за покупки, за строителни работи. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка.

Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец вкъщи.

Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите. Спомнете си за своите близки и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещичка. Ден на мира и съгласието. Подходящо време за помирение. 

Не приемайте навътре това, което ви се случва в този ден. Всичко отминава. Не нарушавайте хармонията, недейте да спорите, не внасяйте хаос в света. Приветстват се тишината и спокойствието. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо същество включително на животните. Не е време за активни дела и за важни решения. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни. Не бива да се гладува. Земята не бива да се осквернява: да се плюе, да се уринира, да се издухва носа, да се хвърля боклук.

Диета – Добре е да се ядат млечни продукти, да се опече хляб, баница. Подходящо е още да се консумират орехи, ядки.

Облекло - Носете зелената гама. Избягвайте пъстри и крещящи цветове.

Знамения – За знамения не се следи в този ден особено, но ако ви се умилкват животни, това е знак за небесна защита.

Лошо е да се окажете свидетели на катастрофа, да видите кръв, да се порежете – предупреждение за грешки, които могат да доведат до усложнения.

Ако ви се нахвърлят животни, това означава, че вашият път е погрешен. Ако те нападнат дете, това е знак за родителите, че детето е лишено от защита.

Сънища – Неясни сънища не се тълкуват. Ярките сънища се сбъдват много бързо. Ако в съня си ядете, пиете, видите мляко – знак за просперитет. Да видите кръв – знак за тежка болест.

Числа на деня – 14, 24, 83


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети