Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – петък – 05.06.20

Хороскоп

Слънчев календар – петък – 05.06.20

Снимка:

Подходящо е да се посети църковен храм

17 слънчев ден – Ден за защита на справедливостта. Планета Хирон, звездата Арктур. На висше равнище това е Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Денят се свързва още с планетите Юпитер, Марс и Сатурн.

Тотем – Петелът, войн, послушник, „Небесният адвокат”, символ на откритост и решителност.

Денят е добър за делата, които се нуждаят от бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Време за освобождаване от страховете. Може да се пътува на дълги разстояния. Благоприятно е за нови запознанства.

Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден.

Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

Не се препоръчва да се държи отворен прозорец. Противопоказно е да се изпитва страх. Не стойте дълго време у дома. Не бива да спите дълго. Не се гледайте  продължително в огледалото. Неблагоприятно е за чистене и изхвърляне на боклуци. Нежелателно е да се сключва брак в този ден. Не се препоръчват интимни контакти. Да не се яде пилешко месо. Да не се обиждат домашните птици и да не се скубят перата им.

Диета – Днес не трябва да се готви, а храната да е приготвена от предния ден. Добре е да се ядат кръгли неща – питки, понички, милинки и др.

Облекло – Добре е да смените дрехите, да облечете нещо ново и чисто. Препоръчва се бяло, жълто, оранжево и тъмночервено. Откажете се от мрачните тонове, сивите и небесносините.

Знамения – На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Добре е да попаднете на насрещен вятър – знак за небесна защита.

Ако намерите перо от птица – успех в материалните дела.

За тези, които отглеждат домашни птици – да пропее петел от трите ви страни – намислете си желание, то ще се сбъдне. Хубаво е да видите петел, дори да ви клъвне. Също така може да бъде изделие, снимка на петел.

Да намерите метални предмети – знак за внезапен успех.

Име чуто по време на разговор няколко пъти – предстои скоро да се срещнете с този човек.

Негативни знамения са: да е мрачно утрото, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Остър вятър в гърба – успеха се е отвърнал от вас.

Сънища – по-добре е да не сънувате. Да се спи малко и на светлина. Всички приятни сънища могат да се изпълнят на обратно. Да сънувате храм – знак за изпитание, за търпение.

Числа на деня – 17, 23, 59, 84  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още