Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – петък – 17.07.20

Хороскоп

Слънчев календар – петък – 17.07.20

Слънчев календар – петък – 17.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на благите проявления и начинания

29 слънчев ден – В този ден Ангелът на Божественото слово, в лъчите на който загива всяко зло, отваря вратата на Знанията, дарява Сила, подлага човек на изпитания и му дава твърдост.

Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на мъдри книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Ден, в който се разобличават тайните.

В 29 слънчев ден можете да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви – магията на Божественото слово, която защитава нашата Душа, както дрехите защитават тялото. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Особено благоприятно е да молите Небето този ден за зачатие и здраве на дете.

Хубаво е да се изкъпете, да се масажира или размачка цялото тяло, да се разхождате.  Добре е да шиете, поправяте или купувате, да обличате нови дрехи. Подходящо за ремонтни работи. Противопоказно е уединението. Денят е подходящ за зачатие на дете, сексът се приветства, но само, докато е светло. След залез може да си организирате празнична вечер.

Добре е да се медитира. Днес може да гадаете на книга. Задавате мислено въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука пасаж. Там може да намерите отговора. Също може чрез произволно отваряне на страницата и посочване с пръст реда.

Облекло – Препоръчва се обличането на повече дрехи, които служат за защита от травми и проявеното зло от другите. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Избягвайте монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай да не е малахит.

Поверия – Ако след ставане от сън кихнете, особено три пъти по ред – знак за това, че денят ще бъде радостен и успешен.

Ако чуете някой да говори за вас или името си, това е знак за помощ.

Ако вятърът бие в гърба ви – знак за помощ Свише, значи че вие се намирате на правилния път.

Ако се скъса дрехата ви – загуба на защита.

Ако ви се счупи или отлепи токът на обувката – знак за това, че съпругът ви нещо крие от вас.

Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност. Лош знак е да загубите някаква вещ.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети