Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – петък – 20.03.20

Хороскоп

Слънчев календар – петък – 20.03.20

Снимка:

Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми

6 слънчев ден – Ден на хармонията и изцелението, на „мъртвата вода”. Осъзнаване на вътрешната вяра, способността да се възстанови изгубената цялостност, време за победа над комплексите.

Тотем на деня – Синята сойка, Жерава - символи на откровение и посвещение.

Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Време за укрепване на връзките между близки хора, да си помагат взаимно. Старайте се да направите нещо приятно за другите: направете комплимент, кажете им добра дума, окуражете ги, подарете цвете, запалка. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Нужно е да се отпуснете. Препоръчва се повече релакс и почивка. Търсете компанията на хора близки на вас по дух. Денят благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Подходящо е за сексуални контакти.  Желанието на жените в този слънчев ден е закон и нищо не трябва да им се отказва!

Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате с нищо, не трябва да се пиянства и буйства.

Ден за лечителство. Време за очистване и преображение. Подходящо е за приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Това е необикновен лечебен ден, в който и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства.

Диета - Да се пият повече течности. Много е хубаво да се пият билкови чайове и отвари.

Облекло -  Придържайте се към сребристо-сините тонове и избягвайте носенето на ярки цветове, зелено, червено и черно.

Знамения – В древността на този ден са гадаели по птиците. Ако над вас пеят птици – това е щастлив знак. Ако летят на запад или на юг е лошо знамение. Ако летят на север или на изток е добър знак.

Ако случайно попаднете под дъжда – освобождение от всякакви болести.

Счупена посуда – лош знак. Ако срещнете някой с празна чанта -  неприятности.

Сънища – Да сънувате бистра вода – знак за чист живот. Мътна вода - болести.

Числа на деня – 6, 9, 20, 51  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още