Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – петък – 27.03.20

Хороскоп

Слънчев календар – петък – 27.03.20

Снимка:

Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете

7 слънчев ден – Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух  и „живата вода”.

Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.

Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Можете да помолите за помощ предците си или за изцеление и здраве.

Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Поемете по неотъпкана пътека, направете нещо ново, събудете се. Не е нужно да се захващате с нещо трудно, важното е да стимулирате онази част от личността си, която обикновено дреме необезпокоявана. Не се застоявайте дълго на едно място. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити, но в настоящия момент може да става само онлайн. Най-добрият ден за любов, зачатие, но всичко трябва да се прави само докато е светло, с отворени очи.

Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно съдови заболявания. Може да си пийнете алкохол, но не се отпускайте много. Горещата вода в този ден е лечебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, но не се застоявайте дълго. Има опасност да се изгорите с парата. Който има грехове, по-добре да не рискува.

Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените. Може да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия.

Облекло -  Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е  сердолик – камъкът на безсмъртието.

Знамения – Случайно, ако се попарите – знак за пречистване.

Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.

Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита.

Лошо е ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си.

Ако има много кал по пътя и колата ви се изкаля цялата – знак за позор и преживян срам.

Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.

Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни - мизерия, проблеми, разпри.

Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56  

 


Коментари (1)

Марушка Люцканова Прекрасна вечер миличка Иве
И много ти благодаря за информацията
27.03.2020 17:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още