Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – петък – 30.11.18

Хороскоп

Слънчев календар – петък – 30.11.18

Снимка:

15 слънчев ден – Денят е посветен на Божията майка, Хранителката на Небесния поток

Тотем – Бобър, пазител на благодатта, символ на защита на Земята и света.

Денят е посветен на стихиите, почитание към жените, майките. Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Време за откровения и пробуждане на способностите. Днес трябва да се съсредоточите не върху материалните дела, а върху отношенията с хората. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

15 слънчев ден е съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

 Ден за единение на човека с Природата. Добре е да се прекара известно време сред нея и да се заредите с енергия. Денят е добър за онези, които са осъзнали своето предназначение в живота, своята неповторимост и уникални способности. Всичко днес трябва да носи радост. Бъдете мъдри, скромни, реалисти,  последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да отреагирате.

Своеобразен женски ден, когато мъжете трябва да уважават и почитат жените. Жената в този слънчев ден се счита за господарка на положението. Към всяка жена трябва да се отнасят с особено внимание и почитание. Мъжете да се доверяват повече на женската интуиция, да се вслушват в женското мнение и да изпълняват безпрекословно. Спорове с жена в този ден се считат за знак за причиняване на зло към Небето.

Ден за откровения и пробуждане на необикновени способности. Дава възможност да се прояви в човек Божията благодат. Освобождавайте се от всичко ненужно, от стари догми и правила. Препоръчва се влажно почистване на дома, изкъпване, подстригване. Добре е да се приготвят лекарства и настройки.

Не трябва да се напрягате, да вдигате тежко. Да се избягва тежката работа.  В този ден тя трябва да носи радост иначе по-добре се откажете от нея. Да не се извършват никакви парично-финансови операции. Да не се пали огън в гората.

Диета – Препоръчва се мед, сокове, плодове. Подходящи са повече цитрусовите плодове днес.

Облекло – Добре е да сте облечени с по-малко дрехи, да се избягва парадността. Препоръчва се оранжево и сребристо. Ярко-зеления цвят сега носи нещастие.

Знамения – Добри знамения са тези, свързани с водата и електричеството: дъжд, буря, мълния, цветна дъга. Хубаво е да попаднете под дъжда.

Лоши знамения са всичко, което е свързано с огъня, а също спиране на водата у дома. Ако целия ден ви мъчи жажда – неприятности.  Ако внезапно угасне лампата или огън, знак за тежка болест на някой близък или смърт.

Сънища – Сънищата са пророчески. Сън свързан с водата – успех, пари, награда. Да видите небето и да летите насън – укрепване на здравето. Прием на храна – добро известие, помощ. Ако сънувате, че обличате дреха – знак за пътуване, промени. Не е хубаво да сънувате животни и птици. Да милвате куче – знак за предателство от близки хора, котка – подлост и кражба.     

Числа на деня – 15, 74, 81

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив