Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – понеделник – 07.02.2022

Хороскоп

Слънчев календар – понеделник – 07.02.2022

Слънчев календар – понеделник – 07.02.2022 - Tribune.bg

24 слънчев ден – Денят е свързан с Вярата и убежденията ни. Ден на алхимиците и черните магове. Планета – Прозерпина – оказва влияние върху промените в живота на човека. 

Тотем –  Кълвач, символ на проявление на истината и изцеляването. 

Ден на тежки изпитания – най-стресиращия и напрегнат ден, изискващ големи усилия. Това е ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. В старите времена се смятало, че в 24-ия слънчев ден Сатаната увеличава могъществото си. Съответно той и неговите поддръжници подлагат на изпитание силата на човешките души за вярност към своите религиозни убеждения. Този ден от слънчевия календар е благоприятен за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение. 

Добре е да се посети храм. Денят е посветен на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове. Приветства се ръчния труд. 

Смята се, че в този ден хаосът се размножава. Затова последователите на зороастризма се отдавали на духовно и телесно прочистване. Добре е да се започне цикъл на гладуване, на лечение, на изчистване на организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да предприемете също почистване на дома, ремонт и реставрация. 

Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Не се препоръчват бурни изблици на радост, смях, да празнувате, да се събирате с приятели да се веселите. Не е подходящо за екскурзии и пътувания. Това е най-трудният  ден за тежка и сериозна работа. Не трябва да се обработва, копае в този ден земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи. Нужно е повече светлина да има около вас, запален огън. През нощта не трябва да се отваря прозореца, за да не нахлуят тъмните сили според поверието. Сексът с жена на 24-ия ден е противопоказен. Смята се, че в този ден нейното лоно е осквернено и пада тежко бреме не само върху жената, но и върху детето, което тя може да зачене. 

Диета – Не се препоръчва да ядете от обед до залез. Подходящи са черен хляб и млечните произведения. 

Облекло –  Препоръчва се комбинация от червено-черно и жълто-зелените цветове. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово. 

Знамения – Всички знамения са свързани с дреболии. Разсипани мъниста, паднали обеци – знак за загуби. 

Всякакви порязвания, натъртвания – знак за неприятности. 

Ако ви ухапе насекомо, това е знак, че сте много замърсени и трябва много да се чистите. 

Вцепенени ръце и крака – знак за предстоящо заболяване. 

Ако случайно ви намокри дъжд, знак за небесна защита. 

Ако често ви сърби нещо в този ден, знак, че имате врагове и някой ви проклина. 

Сънища – Добре е да не сънувате нищо. Сънят в този ден е знак за предупреждения и изкушения. Единственият хубав сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Ярките сънища се считат за тежки. 

Числа на деня – 24, 79, 86

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати