Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – понеделник – 26.11.18

Хороскоп

Слънчев календар – понеделник – 26.11.18

Снимка:

11 слънчев ден – Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява

Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и учение. Ден на промените. Трябва да отреагирвате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво. Обмислянето на решения не се препоръчва сега. Основната правило днес е:”Прави всичко бързо!” В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. През цялото време да бъдете все едно на педал. Не се бойте от откритите конфликти и смело ги решавайте. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Изчистете дома си до блясък.

На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня. Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело. Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, което сте мечтали в детството, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи.

Днес не бива да се копае земята, да сеете или да садите. Не трябва да сте бавни в действията и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Този ден е за съзидание, не за разрушение. Добър за художниците и творците. Сега не се препоръчва да спите много и да релаксирате. Нежелателно е да се гладува, освен за онези, които вече са започнали предварително гладуване.

Диета – Добре е много да се яде, но да се избягва сладко и месо. Счита се, че организма добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в хармония с деня може да ядете ядки, слънчогледови семки, тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се избягват. Може да се пие и уиски от всякакъв вид.
Облекло - Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – Добри знаци са неочаквана изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Лош знак е разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.

Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.

Числа на деня – 11, 34, 79

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив