Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – понеделник – 28.09.20

Хороскоп

Слънчев календар – понеделник – 28.09.20

Снимка:

12 слънчев ден е свързан с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Също така е посветен на всички 360 тотема и свещени птици и животни, затова не трябва да се отнасяте зле с животните и да ги обиждате в този ден (и винаги).

Тотем – Бяла Сова – пазителка на дома, символ на интуицията, прозрението.

В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията.

Добре е да обърнете повече внимание на близките си и да им окажете помощ. Към интимност трябва да се пристъпва само с цел зачатие. Да се веселите може само в тесен семеен кръг.

Нахранете гладните животни и птици, дайте им и вода. Хубаво е също в този ден да се благослови водата и всички водоизточници. Хубаво е за закаляващи процедури.

Не бива да се предавате на унинието. Не бъдете твърде настойчиви. Не трябва да се напрягате. Не стойте дълго време на улицата. Не се занимавайте активно с решението на социални въпроси. Старайте се по-малко да говорите и не губете излишно време за приказки.

 Диета – Препоръчва се течна храна, каши, кисел, компот. Да се избягва месната и пикантна храна. В никакъв случай да не се яде птица – фазан, пиле и др. Може да се пие вино, но бяло. Червеното да се избягва. Също така изключете орехи, мед и друга трудно смилаема храна.

Облекло – Добре е да се носят размити тонове. Използвайте синьо в комбинация със сребристо. Да се избягва жълто и оранжево. Носете лунен камък, селенит.

Знамения – По поведението на животните в този ден се съди как се отнасят хората към вас. Да ви излае куче – носи неприятности.

Ако случайно ви намокри дъжд – това е на щастие и успех.

Ако намерите парченце от огледало – разрешаване на заплетена ситуация.

Да намерите малка монета с герба нагоре – знак за успешно решение на проблемите.

Ако видите перо – знак за блага вест или ще срещнете стар познат.

Сънища – Добре е да сънувате животни и птици. Да плувате във вода – освобождение от болести. Да се премените с нови дрехи – към богатство и укрепване на семейството. Ако летите насън – придобиване на нови сили и приятели.

Числа на деня – 32, 71  


Коментари (1)

ЗОРАН СТАМЕНОВИЋ ИВЕЛИНА ОДЛИЧНИ СУ ТИ ХОРОСКОПИ А НАРОЧИТО САВЕТИ. МНОГО МИ СЕ ДОПАДА ОНО ШТО ПИШЕТЕ. АКО САМИ ПИШЕТЕ СВЕ ОВО БЕЗ КОНСУЛТАЦИЈЕ СА НЕКИМ ВИДОВЊАКОМ ОНДА СТЕ СТВАРНО ЈЕДИНСТВЕНИ И НАЈБОЉИ НА БАЛКАНУ У ОБЛАСТИ АСТРОЛОГИЈЕ. НА КРАЈУ ПУНО ПОЗДРАВА ЗА ТЕБЕ ОД СРЦА ТИ ЖЕЛИМ ПУНО СРЕЋЕ У ЖИВОТУ И КАРИЈЕРИ. ХРИСТ
28.09.2020 08:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още