Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – понеделник – 30.03.20

Хороскоп

Слънчев календар – понеделник – 30.03.20

Снимка:

10 слънчев ден – Ден за познание на съкровеното, самоанализ, медитация и освобождение от страховете. 

Девиз:”Мълчанието е злато”

Тотем на деня – Делфин – мъдър помощник, символ на спасението, разкрива тайнството на света и човешката душа. Като окултен символ означава – освобождаване.

Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления. Не приемайте твърде сериозно всичко, което се случва в живота в днешния ден. Общувайте малко и говорете по-малко. Подходящо време за уединение. Отделете повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Натрупвайте сили като се наспите добре. Препоръчва се да пребивавате в спокойно релаксиращо състояние. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище. Могат да се освободят вътрешните противоречия. Хармонизирайте се и ще успеете да повишите вибрациите си. Старайте се по-малко да говорите.

Можете да правите техники с „наричане” на водата или да шепнете молитва над нея. Молитвите днес се казват шепнешком.

Избягвайте да се напрягате, да се преуморявате, да работите много, но и не се оставяйте на ленивостта. Силите трябва да се пазят. Не е благоприятно за пътуване. Не трябва да се осквернява водата, да не се приемат лекарства, да не се пере и чисти. Не ставайте груби и по-малко говорете. Не обиждайте никого. Не бъдете многословни и си мерете думите.

Диета – Препоръчва се консумирането на повече плодове, сокове и млечна храна. Да се изключат цитрусовите плодове. Да се ограничи алкохолът, месото, соленото.

Облекло -  Препоръчва се тъмно сиво-зелено, небесносиньо. Хубаво е да облечете нещо прозрачно. Откажете се от ярките цветове, особено червено. Полу-скъпоценен камък – тъмно синьо-зелен аквамарин.

Знамения – Хубаво е да има разлята вода, дъжд.

Лошо е да ви пада косата, да ви мъчи жажда.

Ако нещо ви се скъса – знак за измама, предателство от страна на приятели, зависимост от страна на близките.

Сънища – са пророчески. Добре е, ако видите на сън, че плувате (знак за свобода), живи риби, гъби, плодове. Нежелателно е да видите огън (загуба на сили, неприятности).

Числа на деня – 10, 20, 41  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още