Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 14.09.19

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 14.09.19

Снимка:

28 слънчев ден - Ден на тайнствата на Земята

Това е ден на битка със злото. Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти Духове.

Откажете се от всички важни дела. Не е добре да се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации. Полезно е да се медитира.

Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Добре е да се заемете с приготвяне на билкови настойки и лекарства, но те не трябва да се ползват на момента.

Не се препоръчва да се осквернява земята (чрез плюене, храчене, секнене, хвърляне на отпадъци), но може да се работи с нея. Не трябва да се желае злото на никого. Не трябва да се убиват животни. Не трябва да се пролива кръв и да се осквернява въздуха.

Не е добре да се разболеете в този ден. Не се препоръчва да се гълтат таблетки в големи количества и да се започва сериозно лечение. По възможност да се отложат и операциите. Неблагоприятно е да се пуска кръв, да режете от косите си, да се бръснете. Дори сексуалните контакти са неблагоприятни.

Диета - На приготвянето на храната е нужно да се отдели специално внимание.  Подходящо е разделното хранене. Да не се яде месо. Добре е да се опече пресен хляб. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, но в малки количества и то във втората половина на деня.

Облекло – Цветовете, които можете да използвате в облеклото са черен, тъмно-син и кафяв. Да се избягват жълто, червено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора трябва да носят защитни цветове, например сиво.

Небесни знаци – Ако няколко пъти са ви назовали по име или ви се стори, че ви викат – това е знак за помощ от вашият Ангел-Пазител.

Ако ви се скъса обувката или ви се отлепи тока – това е загуба на защита.

Ако ви се счупи гребена – знак за загуба на силите.

Ако ви потече кръв от носа или от венците, това е знак за лоша енергия, която ви разрушава.

Ако небето е покрито с тъмни облаци, особено целия ден – тази територия не е благословена.

Ако намерите монети на земята – знак за благополучие и успех.

Наблюдавайте за поведението на растенията. Ако венчелистчетата се затварят по залез Слънце – това е лош знак за местността, за района. По откъснатите цветове може да проверите своята жизненост. Ако повехнат бързо – това е знак за неблагополучие.

Сънищата могат да бъдат тежки и пълни с кошмари.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още