Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 16.01.21

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 16.01.21

Слънчев календар – събота – 16.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Втори слънчев ден е свързан с Благата Мисъл и Божественото слово (в християнството се свързва с Николай Чудотворец). Планета – Меркурий.

Тотем на деня е Кучето, символ на вярност и служенето.

Успехът съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език. Полезно е не само да овладявате нови знания, но и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение. Общувайте, водете постоянно разговори, дебати, полемика, но много въпроси не задавайте. Благоприятно е за покупки, за търговия, за парични операции, за контакти, за общуване, за учене, натрупване на информация, за овладяване на нови навици, за пътуване.

Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци. Дайте на всеки правото на избор да прецени сам от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молитви.

Не се препоръчва да се занимавате с пране, гладене, всякаква домакинска работа. Избягвайте да каните гости у дома си, освен роднини. Не трябва да мълчите или да лъжете. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните недостатъци, но и не толерирайте чуждите грехове. Не игнорирайте тези, които искат милостиня. Да се изгорите с огън е лош знак. Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Борете се с лошите мисли. Избягвайте да давате пари назаем днес.

Диета – Добре е да се употребява лека храна и да не се пие вино.

Здраве – Уязвими са белите дробове, затова се пазете от простуда и избягвайте пушенето днес. Болестите на втори слънчев ден като правило имат неясна природа и се нуждаят от сериозна диагностика. Има вероятност някои от тях да са предизвикани от чужди негативни въздействия. Старайте се да обръщате всичко на шега. Четете защитни формули и молитви.

Облеклото - Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова. Хубаво е да облечете нещо ново в жълто, светлосиньо и жълто-зелено. Ако нямате такива дрехи, може да носите в такъв цвят кърпичка или парче плат. Да се избягват червените, оранжевите и лилавите тонове.

Знамения – Ако на излизане от къщи ви духа страничен вятър или листо от дърво падне на главата ви, това е знак за небесна защита.

Намиране на метални предмети или монети днес не е добър знак. По-добре не ги вземайте.

Ако чуете да ви назовават по име, веднага си намислете желание.

Ако крушката изгасне сама, видите искри, това е лош знак. Лоши мисли са отправени към вас.

Ако ви се скъсат вкъщи завеси, пердета, покривка, това е знак за бедност.

Ако нещо се обърка в делата ви, това е знак за загуба на защита.

Ако черна котка ви пресече пътя, по-добре се откажете от работата, която сте замислили.

Сънищата са пророчески. Добре е да сънувате, че пътувате, път, дървета – това е знак за благополучие, промени към по-добро, изпълнение на желания. Лошо е да сънувате, че се подстригвате, че сте с променен външен вид в огледалото – знак за измама. Ако сънувате починал роднина, това е добър знак, иска да ви каже нещо, влизате в контакт с него.

Числа на деня – 17, 31, 48                                                                                                                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети