Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 19.01.19

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 19.01.19

Снимка:

5 слънчев ден – Денят е посветен на Благодетелния свят, установяване на мир, равновесие

(св. Параскева в християнството), планетата Венера.

Тотем на деня - Магарето, символ на покорност и благочестие.
Ден на скромните и трудолюбиви хора. Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Липсва инициативност. За предпочитане е мълчанието. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да има конфликти, ако се скарате, дълго време ще останете така, затова проявявайте разбиране. По-добре е да простите, ако сте скарани. Ако някой дойде при вас с намерение да се помири, не го отблъсквайте и не започвайте спор. Добре е за даване на прошка. Помагайте на другите в нужда. Който работи ще получи благословия. Нужно е да донесете радост и спокойствие в дома. Сега най-голямата радост носи семейния живот. Добре е за зачатие, но само под покрива на дома ви. Допустима е интимност, но само със собствения партньор/ка. Тези, които са сами, трябва да се въздържат от интимни отношения. Икономисвайте светлината. По-малко да е светло.
Денят не е подходящ за покупки. Не приемайте подаръци днес, освен парични и тези, които са за рожден ден. Да не се тръгва на дълъг път по възможност. В никакъв случай не трябва да се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не повишавайте глас. Не бързайте. Не завиждайте и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.
Диета - Нежелателно е да се започва цикъл на гладуване. Препоръчват се каши, зърнени продукти, кореноплодни. Да се пият по-малко течности, алкохол също.
Облекло - Придържайте се към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, наситено жълто. Не се препоръчват ярки цветове. Да не се съчетава червено със зелено. Да не се носят едновременно топли и студени цветове. Добре е да се носят медни изделия. Може още да е жълт ахат, розов родонит. Да не се носят камъни съдържащи желязо. Марсианските камъни притеглят към вас лоши събития или ще се натъкнете на трудности в този ден.
Поверия – Ако днес ви се скъсат обувките или ви се отлепи тока на обувката – знак за незащитеност. Ако затънете в калта – знак за материално неблагополучие. Да намерите дървен предмет – това е знак, че ще имате подкрепа при придвижване по служебната стълбица. Ако паднете или се подхлъзнете – всичко пропада. Лошо е, ако ви се нахвърли домашно животно особено за жените – неприятности в любовта, а бременните са застрашени от помятане. Ако куче излае мъж, да следи жена си – може да му изневери. Добре е да намерите детска играчка.
Сънища – На ярките сънища не обръщайте внимание. Да се видите, че работите със земята или сте на полето – знак за щастие и късмет. Да приемате храна, особено, ако ядете хляб – знак за богатство. Светкавица, огън – знак за неприятности.
Числа на деня – 5, 6, 24, 60
Автор: Ивелина Пенчева – астролог,
автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив