Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 22.02.20

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 22.02.20

Слънчев календар – събота – 22.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Не се страхувайте да поемете отговорности

9 слънчев ден – Денят е посветен  на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческия потенциал.

Тотем на деня – Лъв, мощен, величествен, но скромен.

Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Получавате достатъчно сила за преображение, за проявление на творчество.

Не се страхувайте да поемете отговорности. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки – в никакъв случай.

Добре е да развивате своята енергия: използвайте физически практики. Може да започнете цикъл от физически упражнения за укрепване на тялото. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост, за молитви, за изпълнение на религиозни обреди. Хубаво е да се посети църковен храм.

В древността на този ден са палели огньове и са хвърляли всичко старо и ненужно в тях. Препоръчва се домът да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа,  да се поддържа постоянно горящ пламък. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да се изгори натрупаната негативна енергия.

Не се препоръчва много да се спи, нито да се дреме, по-малко да се яде. Колкото по-бодри се чувствате, толкова по-добре. Противопоказни са безделието и авантюрите. Не прехвърляйте своите проблеми на други хора. Не завиждайте и не се присмивайте на никого.

Диета - Храна е по-добре да не се приготвя, а да се яде от предния ден, нищо да не се пече и запича. Алкохол може да пийнете, само колкото да повишите температурата на тялото, иначе не се препоръчва, особено в горещото време.

Облекло -  Може да носите нещо блестящо. Подходящи са жълто, тъмно-червено и кафяво. Избягвайте студените тонове.

Знамения – Ако усетите силния порив на вятъра – нови запознанства или знак за богатство.

Ако ви хвърли в огън, ушите ви горят или ви се появи сухота в устата – знак за укрепване на силите и здравето. Но ако мръзнете и не можете да се сгреете, приемете го като знак за наближаващо заболяване, депресия, упадък на силите. От вас се е отвърнал Ангелът-Хранител.

Сънища – Добре е, ако нищо не сънувате или забравите за съня си. Счита се, че в този ден трябва повече да бодърствате, отколкото да спите.

Числа на деня – 9, 27, 68, 81


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати