Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 28.03.20

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 28.03.20

Снимка:

8 слънчев ден – Ден на Благодатта, на Вси Светии, свързан с преображението. Ден на чудесата и подмладяването. Планета Уран и отчасти Слънцето.

Тотем на деня – Мангуста, символ на риска и свободата.

Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези специални дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация.

Денят ще е успешен за тези, които са готови да рискуват. Благоприятства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват един по един да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и независимо, а не по график.

Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ, да се осъществяват нови запознанства. Ден за очистване и освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса ни. Полезни са водните процедури. Подходящо е за всякакво гадаене и сега можете да пробвате да надникнете в бъдещето.

Не си правете изводи само по чутото. Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не се препоръчва да се подписват важни документи, да се сключват сделки и договори (освен устни).

В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.

Диета - Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти.

Здраве – Ден за подмладяване и пречистване на тялото. Необходимо е да отмиете всичко по себе си, очистване на аурата чрез четене на мантри и молитви. Денят е свързан с хипофизата. Да се избягва емоционалният стрес. В този ден се появяват кармични заболявания заради извършени грехове.

Облекло -  Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво.

Знамения – Да видите зорницата, падащи звезди, светещи лампички – предвещават нови запознанства или добри неочаквани събития.

Ако се препънете и паднете – знак, че в живота пропускате добри възможности.

Ако до вас падне перо от птица – знак за блага вест.

Сънища – Те са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – лъжи, клюки, слухове.

Числа на деня – 8, 9, 64, 75  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още