Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 29.02.20

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 29.02.20

Слънчев календар – събота – 29.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на хармония, баланс и ред

16 слънчев ден – Ден на началото на Небесния път, когато Всевиждащото око на Бог внимателно наблюдава света и следи всеки човек.

Тотем –  Бял Кон, символ на чистотата, аскетизма и целомъдрието.

Добре е да гледате към слънцето и да се молите на запален огън.

Това е чист, строг и целомъдрен ден. Ден за покаяние и възмездие за греховете – всяка несправедливост е наказуема. Трябва да сте изключително честни, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде.

Исканията към Бога и Висшите сили сега най-често достигат до тях и се изпълняват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни постъпки, и да гледате огъня на запалена свещ.

Ден на хармония, баланс и ред. 16 слънчев ден отхвърля всякакъв хаос, безредие, суета. Препоръчва се да се подрежда, всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Добре е да се направи основно почистване, да подредите целия си гардероб. Добре е за преместване в нова къща.

Денят олицетворява Закона, справедливостта. Необходимо е стриктно да се спазва закона и общоприетите правила. Хубаво е да започне съдебен процес в този слънчев ден. Може да обжалвате решение на съда. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. По-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Работете върху пречистването на мислите си! Ако нямате лоши мисли, няма да имате лоши постъпки. Контролирайте поведението си, наблюдавайте емоциите и думите си, не проявявайте злоба нито в делата си, нито в мислите си. Ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате дълговете си. Ако не ви искат, нищо не давайте.

Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори, да се избягват празните разговори. Не трябва да се изричат лъжи, да се нарушават клетва или договор. Не ругайте, не кълнете и не пушете в този слънчев ден.

Диета – Месото трябва да се изключи от менюто. По-малко течности да се консумират. Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно. Избягвайте варено, задушено и пържено. Свещената храна на този ден е ръжен хляб или овесени ядки. Добре е да се натъркат с чесън зъбите в този ден, особено ако ще търсите справедливост.

Здраве – Пазете главата. Ако е студено носете шапка. Не излагайте пряко на топлина главата по никакъв начин, например не ползвайте сешоар, за да сушите косата след измиване. Болестите на този слънчев ден, най-често са наказание за нещо лошо, което е извършил този човек. Особено лошо е, ако изведнъж се получи психическо разстройство или нервен срив.

Облекло – Благоприятни са сините тонове. Да се избягва жълто и зелено.

Знамения – Хубаво е да намерите подкова и да я занесете в дома – знак за материално благополучие.

Да намерите цветен камък или полускъпоценен – знак за защита и помощ от приятели.

Счупено огледало – загуба на защита.

Спиране на часовника ви – знак за болест или неприятности на близък човек.

Лошо е да се повредят везни или друг измерителен уред – знак за измама, хаос, дезориентация.

Да изпадат голямо количество косми – неуспех, загуби. Да се появи пърхот в този ден - знак за безпомощност и слабост.

Лошо е да счупите стъкло или някакви съдове. Ако изпуснете стъклото и се нараните – знак за възмездие.

Сънища – Символичните сънища не се тълкуват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се сбъднат. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки –тъга, неуспех, предупреждение за грешка, която може да извършите. Да видите птици насън е знак за възмездие за нещо.

Числа на деня – 31, 71

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети