Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 3 декември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 3 декември 2022

Дневен хороскоп – събота – 3 декември 2022 - Tribune.bg
Tribune.bg

Овен –Днешният астрологичен контекст би могъл да изисква твърде много от вас. Или се чувствате претоварени от големия обем дейности, с които трябва да се справите, или имате някои трудни задачи, които на пръв поглед не знаете как да решите.

Телец – Слънцето е във вашия емоционален сектор и засилва нуждата ви да бъдете щастливи и да се наслаждавате на малките удоволствия в живота, така че днес може да загърбите някои бариери и да правите каквото искате.

Близнаци – Днес ще трябва да сте много внимателни в диалога с околните. Можете да тълкувате погрешно думите им или вие на свой ред да ги предадете неправилно. Объркани сте, не виждате много ясно някои ситуации, пред които сте изправени, така че не вземайте решения.

Рак –Днес може да се чувствате без енергия, вътрешно възбудени и настроението ви може да не е много добро. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху задачите, които трябва да свършите и е най-добре да не се преуморявате. Внимавайте да не бъдете измамени или предадени.

Лъв –Днешният астрологичен контекст ви помага да бъдете креативни и ви дава много въображение и вдъхновение. На сантиментално и емоционално ниво внимавайте да не се заблуждавате твърде много.

Дева – Днес може да похарчите много повече средства, отколкото сте възнамерявали или очаквали и може да се наложи да използвате спестяванията си. Внимавайте с думите, които използвате, за да не предизвикате неприязънта на околните.

Везни –Възможно е да преживеете някои разочарования от страна на приятели, така че се опитайте да нямате твърде големи очаквания от другите. Внимавайте да не бъдете подведени от фалшиви оферти или реклами.

Скорпион – Възможно е да се сблъскате с някои здравословни проблеми, които не ви позволяват да се концентрирате, както трябва. Може да се получи дисбаланс между вашия личен живот и на вашите близки, между техните желания и вашите стремежи, вашите идеали.

Стрелец –Може да бъдете подведени и това да ви накара да мечтаете твърде далеч, да градите твърде високи идеали. Избягвайте рискованите инвестиции, доколкото е възможно, не давайте пари назаем и не се впускайте в групови проекти, дори да идва от приятелите ви предложението.

Козирог –Избягвайте да влизате в полемика, особено на културни, религиозни, политически теми и не упорствайте на всяка цена, за да докажете истината. Не вземайте важни решения и бъдете внимателни, когато пътувате, защото може да ви липсва способност за концентрация.

Водолей –Днес се опитайте да бъдете по-внимателни с разходите си, защото има риск или да харчите пари за ненужни неща, или да бъдете подведени с фалшиви отстъпки. Внимавайте с инвестициите, които правите и не давайте пари назаем.

Риби –Възможно е днес да стигнат до вас изопачени съобщения, новини, истина или да ви бъдат предадени погрешно. Денят далеч не е добър за вземане на решения, особено след като има тлеещ конфликт между това, което ви казва умът и това, което ви казва интуицията.                               

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията и жизнеността се увеличават. Денят е подходящ за всякакви начинания, проекти и работа. Но трябва да се избягва физическото претоварване. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да изберете правилния път. Не прибягвайте към чужди съвети при вземане на решения за вашата съдба. Използвайте изключително обмислени ваши решения. Не бъдете твърде доверчиви. Благоприятен ден за релакс, комуникация със семейството и приятелите.

Този период се характеризира с повишена импулсивност, бързане, граничеща често с безразсъдство. Необходимо е да се запазва вътрешно спокойствие при всички провокации, които могат да възникнат. Уязвими са главата и всички органи по нея. Не бива да се претоварва зрението. Пазете главата от удари, натъртване. Да се избягва всякакво напрежение. Възможни са преумора и безсъние.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати