Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 30.03.19

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 30.03.19

Слънчев календар – събота – 30.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

10 слънчев ден – Ден на Божествената Вода – познание на съкровеното, самоанализа, медитация и освобождение от страховете

Девиз: „Мълчанието е злато”

Тотем на деня – Делфина – мъдър помощник, символ на спасението, разкрива тайнството на света и човешката душа. Интелект и дружелюбие. Като окултен символ означава – освобождаване.

Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още от сутринта вкарайте в ума си Божествена мисъл, която ще внесе мир и спокойствие в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище. Могат да се освободят вътрешните противоречия. Освободете се от страховете си и комплексите чрез методите на психоанализа, саморегулация и медитация. Хармонизирайте се и ще успеете да повишите вибрациите си. Старайте се по-малко да говорите. Следете за своите емоции и ги контролирайте.

Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето. Може да правите техники с наричане на водата или да шепнете молитва над нея. Молитвите днес се казват шепнешком.

Не забравяйте преди сън на течаща вода „да кажете” всичко лошо, което ви се е случило през деня, за да се измие и изтече негативната информация. Водата ще отнесе със себе си вашите безпокойства.

Не се препоръчва много да работите, да се напрягате, но и не се оставяйте на ленивостта. Силите трябва да се пазят. Не е благоприятно за пътуване. Не трябва да се осквернява водата, да не се приемат лекарства, да не се пере и чисти. Не ставайте груби и по-малко говорете. Не обиждайте никого. Мерете си думите. Не бъдете многословни.

Диета – Препоръчва се пиенето на сокове, яденето на повече плодове и млечна храна. Да се изключат цитрусовите плодове. Добре е да се откажете от първите блюда – например супа. Да се ограничи алкохола, месото, соленото.

Облекло -  Препоръчва се тъмно сиво-зелено, небесносиньо. Хубаво е да облечете нещо прозрачно. Откажете се от ярките цветове, особено червено. Полу-скъпоценен камък – тъмно синьо-зелен аквамарин.

Знамения – Хубаво е да има разлята вода, дъжд.

Лошо е да ви пада косата, да ви мъчи жажда.

Ако нещо ви се скъса – знак за измама, предателство от страна на приятели, зависимост от страна на близките.

Сънища – са пророчески. Добре е, ако видите на сън, че плувате (знак за свобода), живи риби, гъби, плодове. Нежелателно е да видите огън (загуба на сили, неприятности).

Числа на деня – 10, 20, 41

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети