Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 01.12.2021

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 01.12.2021

Снимка:

16 слънчев ден – Ден на началото на Небесния път, когато Всевиждащото око на Бог внимателно наблюдава света и следи всеки човек. Добре е да гледате към слънцето.

Тотем –  Бял Кон, символ на чистотата, аскетизма и целомъдрието.

Това е чист, строг и целомъдрен ден. Ден за покаяние и възмездие за греховете – всяка несправедливост е наказуема. Трябва да сте изключително честни, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде.

Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили сега най-често достигат до тях и се изпълняват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни постъпки. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, докато се молите.

Ден на хармония, баланс и ред. 16 слънчев ден отхвърля всякакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Добре е да се направи основно почистване, да подредите целия си гардероб. Подходящо е за преместване в нова къща.

Денят олицетворява Закона, справедливостта. Необходимо е стриктно да се спазва закона и общоприетите правила. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. По-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Контролирайте поведението си, наблюдавайте емоциите и думите си, не проявявайте злоба нито в делата си, нито в мислите си. Ако нямате лоши мисли, няма да имате лоши постъпки. Ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате дълговете си. Ако не ви искат, нищо не давайте.

Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори, да се избягват празните разговори. Не трябва да се изричат лъжи, да се нарушават клетва или договор. Не ругайте, не кълнете и не пушете в този слънчев ден.

Диета – Месото трябва да се изключи от менюто. По-малко течности да се консумират. Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно. Избягвайте варено, задушено и пържено. Свещената храна на този ден е ръжен хляб или овесени ядки. Поверието казва, че е добре да се натъркат с чесън зъбите в този ден, особено ако ще търсите справедливост.

Здраве – Пазете главата. Ако е студено носете шапка. Не излагайте пряко на топлина главата по никакъв начин, например не ползвайте сешоар, за да сушите косата след измиване. Болестите на този слънчев ден най-често са наказание за нещо лошо, което е извършил човек. Особено лошо е, ако изведнъж се получи психическо разстройство или нервен срив.

Облекло – Благоприятни са сините тонове. Да се избягва жълто и зелено.

Знамения – Хубаво е да намерите подкова и да я занесете в дома – знак за материално благополучие.

Да намерите цветен камък или полускъпоценен – знак за защита и помощ от приятели.

Счупено огледало – загуба на защита.

Спиране на часовника ви – знак за болест или неприятности на близък човек.

Лошо е да се повредят везни или друг измерителен уред – знак за измама, хаос, дезориентация.

Да изпадат голямо количество косми – неуспех, загуби. Да се появи пърхот в този ден - знак за безпомощност и слабост.

Лошо е да счупите стъкло или някакви съдове. Ако изпуснете стъклото и се нараните – знак за възмездие.

Сънища – Символичните сънища не се тълкуват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се сбъднат. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки –тъга, неуспех, предупреждение за грешка, която може да извършите. Да видите птици насън е знак за възмездие за нещо.

Числа на деня – 31, 71  


Топ новини

виж още

Актуална тема