Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 03.11.2021

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 03.11.2021

Снимка:

18 слънчев ден –  Ден посветен на Благото. Ден на благодарността и милостта. Празник – лек и радостен.

Тотем –  Щъркел, символ на детството, дома, щастието.

Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

Ден за възстановяване на справедливостта, затова трябва да се намери справедливо решение. Хубаво е да се дава прошка. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Вашите действия трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Подходящо за укрепване на физическото тяло, за занимания със спорт. Благоприятни са сексуалните контакти. Може да пиете, но умерено.

Не се препоръчва уединение. Не се претоварвайте и избягвайте тежката работа. Покупките са нежелателни. Не трябва да се нарушават законите и да се вършат безчестия и лоши дела. Постарайте се да не извършвате никакви нарушения. Не вземайте участие в конфликти. Не се препоръчва да се бръснете и да се подстригвате.

Диета – Да се яде често и по-малко да се употребява сладко. Храната да е лека, млечна.

Облекло –  Не се препоръчва обличането на светли дрехи. Придържайте се към тъмните цветове, може също сиви. Полускъпоценни камъни – лазурит и нефрит.

Знамения – Ако след сън трудно се разсънвате – значи съвестта ви е чиста.

Да видите дъжд и слънце или дъжд и дъга – просперитет, мир и справедливост.

Да намерите малък метален предмет – знак за щастие, късмет и любов.

В къщи, ако започне да пада мазилката, особено при прага на дома – знак за загуби.

Случайно да се убодете, порежете или попарите – знак, че може да ви изостави късмета.

Ако ви падне чантата, шапката или изтървете нещо – материални загуби.

Да намерите малки монети с герба нагоре близо до дома си – знак за жените, че ще срещнат любовта, благополучие или зачатие, а за мъжете – добър късмет в любовта.

Ако при разчесване на косите върху гребена остават много косми – знак за тъга, нещастие.

Сънища – Сънищата почти нямат значение, особено ако се сънуват в слънчев ден. Значение имат само онези, които се сънуват при облачно време. Дрехи – просперитет, късмет; птици – новини, приятели, компания.

Числа на деня – 18, 36   


Топ новини

виж още

Актуална тема